Sunt în luna de miere de peste 5 ani și au văzut toată lumea! Imaginile sunt fantastice

cuplu.jpg

cuplu
Sunt în luna de miere de mai bine de cinci ani și au călătorit în întreaga lume
Foto: Instagram

Pentru cuplurile proaspăt căsătorite poate fi destul de dificil să stabilească destinația pentru luna de miere, dar Mike și Anne Howard au decis să nu se streseze cu acest amănunt. Pentru ei a fost suficient să plece în luna de miere, numai că aceasta durează de mai bine de cinci ani.

Mike și Anne Howard s-au căsătorit în 2011 și au plecat la scurt timp în călătoria care celebrează iubirea dintre ei, dar durează deja de cinci ani și jumătate, relatează The Sun. Ei și-au dorit foarte mult să vadă lumea înainte de a îmbătrâni și pare că s-au ținut de cuvânt.

noua_zeelanda.jpg

cuplu aventuri luna de miere
Călătorie cu elicopterul în Noua Zeelandă
Foto: Instagram

„Ne-am gândit că a aștepta până om avea 65 de ani și vom fi pensionați pentru a ne împlini visul ar fi un plan cam riscant. Hai să călătorim cât încă suntem tineri și sănătoși”, a zis plin de entuziasm Mike (39 de ani).

ecuador.jpg

cuplu aventuri luna de miere
Aventuri în Ecuador
Foto: Instagram

Cei doi îndrăgostiți sunt din New York și cu toate că își cumpăraseră împreună o casă, au decis să o închirieze, să vândă din lucruri și să înceapă să călătorească prin lume. Până acum, ei au vizitat 50 de țări și totul la un buget foarte redus, cheltuind zilnic în jur de 20 de euro. Doar făcând astfel de economii au reușit să vadă atât de multe locuri. În plus, ei câștigă anumite sume și din site-ul pentru călătorii Honeytrek.com.

mexic.jpg

cuplu aventuri luna de miere
Colonie minieră în Mexic
Foto: Instagram

Cuplul a călătorit în întreaga lume, publicând pe Internet imagini cu locurile fantastice pe care le-au văzut, de la înălțimile din Bali și templele din Myanmar, până la piscurile acoperite de zăpadă și cele mai frumoase orașe din Europa. Magnificele peisaje pe care le publică pe contul lor de Instagram au atras mai bine de 13.000 de urmăritori. Recent, Mike și Anne au fost în Croația, dar cu doar două săptămâni în urmă, se bronzau la soarele din Mexic, unde au participat la Ziua Morților, un festival organizat în memoria celor decedați.

budapesta.jpg

cuplu aventuri luna de miere
Admirând frumusețile Budapestei
Foto: Instagram

„Luna” lor de miere durează deja de ani buni și nu pare să se încheie prea curând.

Loading...
 
 

Citește și

  • jill deconti job instagram lux

    O tânără a renunțat la locul său de muncă pentru a călătorii în destinații luxoase. Cum a reușit? Jill DeConti (25 de ani) susține că acum câștigă sute de mii de dolari pe lună cu o companie de marketing, din blogging și din cursuri online. Mulți oameni au renunțat la job-ul lor pentru a putea vedea lumea, dar meseria ei este chiar asta. Jill pleacă în vacanțe de lux și este plătită pentru acest lucru.

  • liz clarck

    Tuturor ne-ar plăcea să vedem cele mai fascinante colțuri ale lumii, dar câți dintre noi avem curajul să ne îmbarcăm pe un mic vas și să navigăm pe cont propriu pe oceanele lumii? Această femeie are îndrăzneala și chiar se descurcă de minune!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1