A sunat Poliția că iubita lui nu voia sex! Ce s-a întâmplat apoi

cuplu_in_pat.jpg

cuplu in pat
Refuzul iubitei de a face sex cu el l-a înfuriat pe un bărbat din Statele Unite ale Americii
foto: Hepta

Un bărbat din South Carolina, Statele Unite ale Americii, a sunat la serviciul de urgențe să se plângă de iubita lui. Acesta le-a spus operatorilor că femeia refuză vehement să întrețină raporturi sexuale cu el.

Când i-au răspuns la apel, cei de la Poliție au fost uimiți de „plângerea” lui. Patrick Dogget, în vârstă de 53 de ani, a sunat la Poliție pentru a-și raporta prietena, pe Faye Woodroff, potrivit moron.com. „Prietena mea, doamna Faye Woodruff, nu vrea să-mi dea ****”, a declarat el în timpul apelului telefonic.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat în fața casei, așteptându-i. Aceștia au discutat cu femeia, care le-a povestit că Patrick s-ar fi dezbrăcat și s-ar fi băgat în pat, iar apoi i-ar fi zis că vrea să întrețină relații sexuale cu ea. Woodruff a mai mărturisit că l-a refuzat pentru că se afla în prezența nepotului ei.

După întâmplare, Patrick a fost arestat pentru faptul că era în stare de ebrietate în public și pentru că a folosit linia telefonică de urgențe pentru o astfel de „plângere”. 

Loading...

Citește și