Stripteuza Chelsea Chavis a găsit o metodă neobișnuită de a-și câștiga existența: pictează cu sânii

foto_deschidere_front.jpg

Chelsea pictează cu sânii și își vinde tablourile cu sume cuprinse între 40 și 400 de dolari
Chelsea pictează cu sânii și își vinde tablourile cu sume cuprinse între 40 și 400 de dolari
Foto: Twitter

Chelsea Chavis de 29 de ani este una dintre cele mai de succes stripteuze din SUA. Înainte de izbucnirea epidemiei, câștiga peste 5.000 de dolari pe săptămână din spectacolele sexy din New Orleans, Louisiana și Fort Myers, din Florida. De două săptămâni însă a fost nevoită să facă rost de bani altfel.

Blonda de 29 de ani, din Fort Myers, Florida, s-a trezit peste noapte fără loc de muncă, după ce toate cluburile de striptease de pe teritoriul SUA s-au închis. Autoritățile au fost nevoite să ia această măsură pentru a împiedica răspândirea virusului COVID-19, după ce ieri au fost raportate 246.000 de îmbolnăviri și 6.100 de decese. Așa că, după prima săptămână petrecută în casă, Chelsea Chavis s-a apucat de pictură. Desenează cu sânii și cu pensule prinse de zonele intime. Se filmează în timp ce pictează și își vinde capodoperele pe internet cu prețuri cuprinse între 40 și 400 de dolari. Cu bani obținuți își cumpără provizii pentru că nu mai are nici o altă sursă de venit, ea nefiind eligibilă pentru cei 1.200 de dolari oferiți de Statul Federal persoanelor afectate de epidemie.

Citește și:

«Am renunțat la job-ul de cosmeticiană pentru a face curățenie în pielea goală». Povestea unei afaceri atipice

Ultima fiţă! Mergi la club în pielea goală să-ţi găseşti iubită

Stripteuza folosește vopseluri acrilice non-toxice pentru a-și proteja sânii

Chelsea își semnează operele abstracte cu pseudonimul ”Heaux”. ”Am primit comenzi de la New Orleans, am trimis un tablou în Oregon și mâine trimit încă un tablou în Canada. Nu pot să mă plâng pentru că sânii mei își fac treaba de minune și pe plan artistic”, a declarat ea într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun. Tânăra folosește vopseluri acrilice non-toxice pentru a-și proteja pielea din aceste zone corporale extrem de sensibile. ”Mă gândesc să pictez diferite mâncăruri, înghețată și chiar prăjituri. Vreau să fac și niște nuduri masculine și feminine. După ce îmi trimit prietenii să îmi mai cumpere niște vopseluri o să mă apuc să desenez planete, pisici și peisaje pentru că lumea care e izolată acasă ca și mine își dorește să viseze frumos când se uită pe pereți”, a mai adăugat tânăra artistă. Ea speră totuși ca din toamnă să revină la dansul la bară pentru că asta e meseria pe care și-a ales-o.

Loading...
 
 

Citește și