Stripteuza asta este criminală în serie

Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat ! Stripteuza australiană Robyn Jane Lindholm a pus la cale uciderea a trei bărbaţi. Poliţiştii australieni au descoperit recent că focoasa expertă în dans erotic este criminală în serie.

Când o vezi, pare o femeie încă sexy, la 42 de ani, care nu ar fi în stare să omoare nici o muscă. În realitate, Robyn Jane Lindholm, din Melbourne, e de o cruzime fără margini. Ea a recunoscut că a pus la cale, cu sânge rece, uciderea fostului iubit, Wayne Amey, de 54 de ani. Pentru asta a fost condamnată, în decembrie 2015, la 25 de ani de puşcărie.

Numai că anchetatorii au descoperit recent că ea a mai ucis alţi doi bărbaţi. Unul dintre aceştia este un alt fost iubit al său, George Teazis, care a dispărut fără urmă în 2005, după ce au avut o relaţie timp de 6 ani. Mai mult decât atât, Robyn l-a omorât şi pe stripperul Shari Davison, care i-a fost coleg de dans în 1995, despre care se spune că, de asemenea, i-ar fi fost iubit. Trupul lui Amey a fost găsit fără suflare după ce fusese înjunghiat într-o localitate din centrul statului Victoria.

Stripteuza i-a pus pe Torsten Trabert, de 48 de ani, un nou iubit al ei, şi pe un complice al lor, John Anthony Ryan, de 47 de ani, să-l omoare. Se crede că stripteuza s-a răzbunat pe Amey, fiindcă a rupt logodna cu ea. George Teazis avea 38 de ani când a dispărut. Robyn susţine că s-a luptat cu el pentru că ar fi legat-o şi ar fi îndreptat o armă spre ea. Până recent, a fost bănuită că i-a făcut de petrecanie, dar abia acum s-a dovedit.

Stripperul Shari Davison avea 26 de ani când a fost ucis. Era prieten bun cu Robyn şi nimeni nu a bănuit că ea l-a omorât. Abia după cele două crime dovedite s-a făcut legătura că ea este autoarea omorului. După ce s-a descoperit că e criminală în serie, stripteuza este posibil să îşi petreacă întreaga viaţă în puşcăria Dame Phyllis Frost Centre, aproape de Melbourne.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net