Strigătul disperat al unui copil, după ce a stat 3 zile lângă cadavrul mamei sale

298ff69300000578-3121172-image-a-49_1434102969305.jpg

Lydia Macdonald avea 28 de ani
Foto: Daily Mail

Un copil a fost găsit în casă în casă, lângă mama sa moartă, după 3 zile, în Marea Britanie. Primele indicii ale anchetei arată că moartea femeii este "inexplicabilă", însă poliţiştii încearcă să adune mai multe probe.

Un băiat de 3 ani, pe nume Mason Martin, a fost găsit în casă, lângă cadavrul mamei sale, după ce poliţiştii au fost nevoiţi să dărâme uşa. Înăuntru, aceştia au găsit corpul neînsufleţit al mamei sale, Lydia Macdonald, în vârstă de 28 de ani, scrie Daily Mail.

Poliţiştii au început o investigaţie pentru a afla exact cauza morţii, dar şi de cât timp a decedat femeia. Din primele informaţii, cel mai probabil, femeia murise cu trei zile în urmă. Tatăl femeii, Ron Macdonald, a declarat îndurerat că fiica lui ar fi putut muri din cauza unei crize de astm, mai scrie sursa citată.

Presa străină mai menționează că băiatul ar fi strigat după ajutor din casă, dar niciun vecin nu l-a auzit pentru a interveni. "Ajutați-mă să-mi trezesc mama" a strigat copilul, după ce femeia a căzut la pământ.

Vecinii au fost cei care au chemat poliţia şi salvarea. Aceştia s-au ingrjorat în momentul în care nu au mai văzut-o pe mama copilului. Femeii i se va efectua o autopsie pentru a stabili concret cauza decesului. Micuţul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri şi va rămâne în grija bunicilor.

Loading...