Ştii de ce, în toate reclamele la ceasuri, e ora 10.10?

ceas.jpg

reclame, ora 10.10, ceasuri
Ora 10.10, preferată de toate companiile producătoare de ceasuri
Foto: Guliver/GettyImages
Citeste tot despre: 

Dacă o să priviţi cu atenţie panourile publicitare sau imaginile promoţionale din reviste la ceasuri, o să observaţi un detaliu neschimbat: majoritatea indică aceeaşi oră: 10.10. Explicaţia nu e deloc complicată.

Căutând pe site-ul Amazon după cuvântul-cheie „ceas”, veţi obţine mii de rezultate, cele ami multe setate la aceeaşi oră, scrie adevarul.ro. Motivul pentru fixarea ceasurilor la ora 10:10, după cum se explică într-un articol publicat în cotidianul american The New York Times, este astfel sunt încadrate cel mai bine brandul şi logo-ul producătorului, potrivit lui Andrew Block, vicepreşedintele executiv al comerciantului de ceasuri Tourneau.  Majoritatea firmelor producătoare de ceasuri de mână au logo-ul în partea frontală a ceasului, iar setarea orei, de pildă, la 12.05 sau la 1.20 l-ar acoperi. În plus, poziţia limbilor la ora 10.10 aduce cu un zâmbet, ceea ce poate influenţa decisiv potenţialul client. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

 

Loading...

Citește și

  • Într-un atelier de 2,5 metri pătraţi, situat în scara unui bloc din Piaţa Romană, un munte de om ascultă ca un medic bătăile sacadate ale ceasurilor de tot soiul. Dan Trifon repară orice aparat ce ticăie ori care a muţit demult.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1