Stewardesa care a făcut 1.000.000 $ din sex în WC cu pasagerii

stewardesa.jpg

Timp de 2 ani, focoasa însoţitoare de bord a câştigat din amor câte 2.300 $ la fiecare zbor

Bombă! O stewardesă s-a îmbogăţit din sex cu pasagerii la mii de metri înălţime. Timp de 2 ani, ea a reuşit să câştige aproape 1 milion $ (circa 4 milioane de lei) făcând amor în WC-urile din avioane.

Însoţitoarea de zbor al cărui nume nu a fost dat publicităţii a fost prinsă recent în timpul unei partide de sex sălbatic în toaleta unei aeronave în timpul unui zbor, scrie presa din Dubai. “A recunoscut apoi că a făcut amor cu mulţi pasageri în timpul serviciului şi s-a îmbogăţit pe parcursul a doi ani. Prefera distanţele lungi între Golf (n.r. ţările care se învecinează cu Golful Persic, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar, Bahrain, Kuwait) şi SUA”, a spus o sursă pentru ziarul arab “Sada”.

cabina-wc.jpg

Partidele de sex sălbatic aveau loc în toaleta avionului

Sursele nu precizează pentru ce linii aeriene lucra stewardesa buclucaşă. Se spune doar că lucra pentru o companie aeriană din Orientul Mijlociu. Pasagerii trebuia să scoată din buzunar 2.300 de dolari (circa 9.100 de lei) pentru o partidă de sex nebun la toaletă. Clienţii de ocazie suportau putoarea de WC, dar, ”se alegeau cu cei mai dulci fiori şi emoţia fără egal a amorului pe furiş”, după cum însăşi împricinata se lăuda. După ce a fost prinsă iubindu-se cu năbădăi cu un pasager, însoţitoarea de zbor a fost imediat concediată şi deportată. În Japonia, stewardesele fac sex cu piloţii ca să-şi mărească veniturile după ce s-au făcut reduceri salariale, potrivit ziarului nipon “Shukan Post”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1