Stewardesa care a făcut 1.000.000 $ din sex în WC cu pasagerii

Ultima actualizare:

    Timp de 2 ani, focoasa însoţitoare  de bord a câştigat din amor câte 2.300 $ la fiecare zbor
Timp de 2 ani, focoasa însoţitoare de bord a câştigat din amor câte 2.300 $ la fiecare zbor

Bombă! O stewardesă s-a îmbogăţit din sex cu pasagerii la mii de metri înălţime. Timp de 2 ani, ea a reuşit să câştige aproape 1 milion $ (circa 4 milioane de lei) făcând amor în WC-urile din avioane.

Însoţitoarea de zbor al cărui nume nu a fost dat publicităţii a fost prinsă recent în timpul unei partide de sex sălbatic în toaleta unei aeronave în timpul unui zbor, scrie presa din Dubai. “A recunoscut apoi că a făcut amor cu mulţi pasageri în timpul serviciului şi s-a îmbogăţit pe parcursul a doi ani. Prefera distanţele lungi între Golf (n.r. ţările care se învecinează cu Golful Persic, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar, Bahrain, Kuwait) şi SUA”, a spus o sursă pentru ziarul arab “Sada”.

Partidele de sex sălbatic aveau loc în toaleta avionului
Partidele de sex sălbatic aveau loc în toaleta avionului

Sursele nu precizează pentru ce linii aeriene lucra stewardesa buclucaşă. Se spune doar că lucra pentru o companie aeriană din Orientul Mijlociu. Pasagerii trebuia să scoată din buzunar 2.300 de dolari (circa 9.100 de lei) pentru o partidă de sex nebun la toaletă. Clienţii de ocazie suportau putoarea de WC, dar, ”se alegeau cu cei mai dulci fiori şi emoţia fără egal a amorului pe furiş”, după cum însăşi împricinata se lăuda. După ce a fost prinsă iubindu-se cu năbădăi cu un pasager, însoţitoarea de zbor a fost imediat concediată şi deportată. În Japonia, stewardesele fac sex cu piloţii ca să-şi mărească veniturile după ce s-au făcut reduceri salariale, potrivit ziarului nipon “Shukan Post”.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net