Atac cu cuțitul la Munchen: opt răniți, printre care și un român

man-holding-knife_lr_feature.jpg

foto
Poliţiştii îl caută pe atacatorul care a părăsit locul faptei pe o bicicletă
Foto:Getty

Un atacator periculos este căutat de poliţia bavareză după ce a înjunghiat mai mulţi oameni aflaţi pe străzile din centrul oraşului. Potrivit poliţiştilor, suspectul este un bărbat de aproximativ 40 de ani care pedalează o bicicletă de culoare neagră.

UPDATE 17.28: Autoritățile germane au declarat că opt persoane au fost rănite de agresorul înarmat cu un zuțit. Printre victime se află și un român. Ministerul de Externe al României a precizat că românul a fost rănit ușor și a primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind necesară spitalizarea, informează Digi24.

UPDATE 16.57: Polițiștii au reținut o persoană suspectă, în cazul atacului cu cuțitul din Munchen.

Poliţiştii au început căutările după ce au primit mai multe plângeri referitor la un barbat care circulă înarmat cu un cuţit, rănind trecătorii din zona metroului Rosenheimer Platz, potrivit independent.co.uk. Mai mulţi oameni au fost răniţi, dar loviturile nu au ridicat probleme majore, victimele aflându-se în afara oricărui pericol. Poliţia din Munchen le-a sugerat locitorilor să nu îşi părăsească casele dacă locuiesc în zona Rosenheimer Platz. căci aceea este raza de acţiune a atacatorului. Oamenii legii nu au reuşit să identifice care este motivul pentru care bărbatul face acest gest şi i-au asigurat pe cetăţeni că îl caută pe autor, folosindu-se de un număr cât mai mare de membrii ai personalului. Pentru a maximiza eficienţa căutărilor, un elicopter survolează oraşul. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1