Ce se poate întâmpla dacă te joci cu focul. Imagini incendiare

Ultima actualizare:

    Spectacolul oferit de cele două fete este unul incredibil de frumoscaptură Click!
Spectacolul oferit de cele două fete este unul incredibil de frumoscaptură Click!

Cu focul nu trebuie să te joci! Dar, dacă știi cum să o faci, poți face spectacol. O demonstrează seară de seară într-un resort din stațiunea egipteană Sharm el-Sheikh câțiva tineri. Reporterii Click! au realizat un filmuleț cu imagini incredibile din timpul spectacolului lor.

Dacă îți faci planuri de vacanță și vrei să mergi în stațiunea Sharm el-Sheikh, pe Internet găsești foarte multe informații. După o simplă căutare în Google vei afla că acesta „este un oraș situat în partea de sud a peninsulei Sinai, în regiunea Janub Sina din Egipt, pe fâșia de coastă situată între Marea Roșie și muntele Sinai”.

Totuși, indiferent cât de mult te documentezi înainte, când ajungi acolo vei fi cu adevărat impresionat.

Așadar, să trecem mai departe! Am ajuns în Sharm El Sheikh. Și acum facem un exercițiu de imaginație. Să presupunem ca suntem după o zi de plajă sau că tocmai ne-am întors dintr-o croazieră pe Marea Roșie. Ba nu! Am avut de ales între o plimbare cu submarinul, un supersafari și o plimbare cu cămilele la beduini, dar, până la urmă, am ales să ne scufundăm printre corali. Și, iată-ne seara, un pic obosiți, pe plaja resortului la care suntem cazați. Nu trebuie să ne panicăm! Există și viață la drum de seară! Egiptenii știu să facă turism!

Și chiar dacă se joacă cu focul o fac bine! Ziua de vacanță în Sharm el-Sheikh se încheie cu un joc al focului frumos, elegant și de calitate! Un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Turistul ia un loc pe nisip, comandă ceva de băut și se poate relaxa într-un mod cu totul inedit, privind cum omul se joacă, la propriu, cu focul!

După o oră în care focul este îmblânzit cu dibăcie prin dans și muzică de tineri domnișoare și domnișori, te vei întoarce relaxat în cameră și să îți vei face planuri pentru a doua zi. Să fie Dolphin Show? Să fie Sand Buggy? Luxor by Plane?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net