«A spart» o avere ca să arate ca o păpușă Barbie. Imagini incendiare

barbie.jpg

barbie
Păpușa Barbie există! Are 42 de ani și vine din America
Foto: arhivă personală

Nannette Hammond are 42 de ani și este mamă a cinci copii, dar asta nu a împiedicat-o să-și transforme visul în realitate. Blonda a ales să investească o sumă colosală pentru a arăta ca o păpușă Barbie, nu mai puțin de 500.000 de dolari.

A trecut prin mai multe operații la nivelul sânilor și buzelor, Botox, machiaj semipermanent, unghii false și extensii. Se bronzează zilnic în solarul din propria casă. Mai mult decât atât, dorința de a trăi ca o păpușă a făcut-o să investească 175,000 de lire sterline în achiziționarea a trei mașini, inclusiv un Porsche roz.

barbie_1.jpg

barbie umana
O mașină roz face parte din "arsenalul" de Barbie al americancei
Foto: arhivă personală

 

Nannette și-a creat un cont de Instagram unde postează foarte des fotografii pe care i le fac chiar copiii și soțul: "Inițial, am intrat pe Instagram pentru a-mi verifica fiii și fiicele, dar acum îmi place să-l folosesc pentru mine. Copiii cred că asta este cool și mă ajută să-mi fac poze. Știu că imaginile mele sunt un pic riscante, dar nu cred că sunt de prost gust. Sunt conștientă de faptul că lumea mă bârfește, dar nu îmi pasă ce spun ceilalți părinți, pot vorbi tot ce vor. Am avut parte de atenție negativă toată viața mea, așa că nu mă mai impresionează", a fost ea citată în The Sun.

barbie_4.jpg

barbie umana
Nanette a investit o sumă colosală pentru a arăta așa
Foto: arhivă personală

 

De când era mică se juca cu păpuși și așa i s-a născut dorința de a fi o Barbie umană. Garderoba ei ocupă camere întregi, în timp ce soțul are doar un mic dulap în care își înghesuie toate articolele vestimentare.

barbie_5.jpg

barbie umana
Barbie umană iubește operațiile estetice
Foto: arhivă personală

"Am o viață mai bună decât Barbie"

Nannette trăiește în Cincinnati, Ohio, SUA, alături de Dave, soțul ei de 47 de ani, și cei cinci copii: Giovanni, Sophia, Alex, Antonio și Hannah. Americanca spune că este pasionată de operațiile estetice și că nu se va opri prea curând din retușarea trupului și a chipului. Mai mult, se bucură de suținerea familiei: "Soțul și copiii sunt mândri de mine și de ceea ce am atins cu ajutorul chirurgiei. Ei cred că arăt grozav. Viața mea este acum mai bună decât a lui Barbie", a mai declarat Nannette.

barbie_2.jpg

barbie
Barbie umană nu are nicio problemă în a-și expune trupul gol
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1