Soțiile lui William și Harry parcă ar fi surori. Meghan a copiat-o iar pe Kate Middleton

gettyimages-930965272.jpg

meghan markle kate middleton
Meghan Markle și Kate Middleton, două prezențe încântătoare la fiecare eveniment la care participă
Foto: Getty

Soțiile celor doi prinți sunt cele mai bune prietene pentru că au și multe lucruri în comun, chiar dacă sunt firi diferite. Când vine vorba de stilurile vestimentare, Meghan Markle pare că vrea să fie copia fidelă a Ducesei de Cambridge, iar publicul a început să observe asta tot mai des.

Potrivit Daily Mail, mai mulți membri ai Familiei Regale britanice au luat parte, pe 12 martie, la un eveniment anual organizat în cinstea Commonwelath-ului, care celebrează uniunea culturală dintre fostele națiuni care au făcut parte din componența Imperiului Britanic.

Toate privirile au fost ațintite, bineînțeles, spre cei doi prinți și spre nevestele lor, care sunt printre cele mai admirate cupluri din Regatul Unit. Meghan MArkle a fost fermecătoare în ținuta simplă, dar stilată pe care a purtat-o la eveniment. La o privire mai atentă, însă, s-a putut observa că s-a îmbrăcat aproape la fel ca Ducesa de Cambridge. Cele două brunete au purtat pantofi cu toc similari, iar Meghan, deși a avut un palton alb și o bonetă asortată cu acesta, pe dedesubt a avut o rochie ce semăna leit cu cea a lui Kate.

gettyimages-930949542.jpg

meghan markle kate middleton
Sub paltonul alb, Meghan MArkle a purtat o ținută similară cu a lui Kate
Foto: Getty

Kate nu a renunțat nici de această dată la ținuta albastru închis care în această perioadă îi mascheză foarte bine sarcina. Oricum, burtica ei a devenit deja cât se poate de evidentă și e abssolut normal, mai ales că luna viitoare ar urma să nască. Ținutele ambelor soții de prinți sunt extrem de scumpe și  sunt creațiile unor designeri iscusiți și stialți în Marea Britanie.

gettyimages-930971288.jpg

regina elisabeta
Regina a optat, bineînțeles, pentru o ținută colorată
Foto: Getty

De asemenea, a fost primul eveniment public oficial la care Meghan Markle a luat parte alături de Regina Elisabeta a II-a. Maiestatea Sa a fost singura care nu s-a "coordonat" în ținute cu celelalte dame din Familia Regală, ea optând, ca de obicei, pentru o ținută colorată.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1