Soția premierului canadian Justin Trudeau s-a vindecat de coronavirus! „Mă simt mai bine”

gettyimages-810451202-594x594.jpg

Soția lui Justin Trudeau s-a vindecat de coronavirus
Foto: Getty Images

După ce a fost testată recent pozitiv cu noul coronavirus, Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului Canadei, Justin Trudeau, s-a vindecat de COVID-19. Partenera lui Trudeau a făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare.

„Mă simt mult mai bine şi am primit avizul medicului meu şi al Centrului de Sănătate Public din Ottawa”, a scris soţia premierului canadian, recent diagnosticată cu coronavirus. Aceasta le-a cerut, de asemenea, concetăţenilor săi să stea acasă pentru a preveni răspândirea coronavirusului, chiar dacă dorința de socializare este mare.

Soția lui Justin Trudeau s-a vindecat de coronavirus

„Cred cu tărie că ştiinţa şi compasiunea ne vor scoate din această criză. Aceasta înseamnă să ascultăm şi să respectăm protocoalele medicale şi să rămânem acasă deocamdată. Acestea sunt timpuri dificile. Ştiu că nu-i uşor să fii singur – suntem cu toţii fiinţe sociale, inclusiv eu!”, a scris Sophie Gregoire Trudeau, care s-a autoizolat de când a fost testată pozitiv cu COVID-19, la jumătatea lunii martie, după o călătorie la Londra.

Deşi nu avea simptome, Justin Trudeau a anunţat că şi el s-a autoizolat şi a lucrat de acasă. În Canada , până aum, au fost infectate cu coronavirus 5.655 de persoane, iar 60 au murit.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1