Soţia lui Trump a muncit ilegal în SUA? Adevărul scos la iveală de pozele nud

Ultima actualizare:
Melania Trump, într-una dintre imaginile nud realizate în 1995
Melania Trump, într-una dintre imaginile nud realizate în 1995

Potrivit unein investigații realizate de jurnaliștii de la "Politico", pozele nud ale Melaniei Trump, soția lui Donald Trump, scot la iveală și alte aspecte - se ridică unele semne de întrebare cu privire la momentul și modalitatea de intrare, dar și rămânerea în Statele Unite.

După cum se cunoaște, Melania Trump (46 de ani) este de origine slovenă, iar potrivit declarațiilor sale, a venit în Statele Unite în 1996. Este pus la îndoială faptul că posibila viitoare Primă Doamnă la Casa Albă ar fi stat pe teritoriul american în mod legal, având în vedere că fotografiile nud au fost realizate în 1995.

"Nu mi-a trecut niciodată prin minte să stau aici fără acte în regulă. Urmezi regulile și legea. Când te întorci în Europa după câteva luni, trebuie să pui ștampila pe viză. După câteva vize, am aplicat la Carte Verde și am obținut-o în 2001. Am avut viză. Mă întorceam odată la câteva luni în Slovenia pentru a ștampila viza. M-am întors, am aplicat pentru Cartea Verde, iar apoi pentru obținerea cetățeniei", a declarat Melania în interviul acordat pentru Politico, potrivit Gawker.com.


    Melania Trump, într-una dintre imaginile nud realizate în 1995Foto arhivă personală
Melania Trump, într-una dintre imaginile nud realizate în 1995Foto arhivă personală

Totuși, dacă soția lui Trump avea viză H - 1B, care le permite imigranților să muncească în Statele Unite pentru o perioadă de timp determinată, Melania nu avea nevoie să se întoarcă în Slovenia pentru a "ștampila viza". La rndul său, donald Trump a argumentat că Melania a călătorit perioadic înapoi în Europa în baza unor vize cu scop turistic sau de afaceri, dar acestea sunt făcute pe o perioadă de șase luni și nu permit angajarea în SUA.

Melania a spus în interviu că a venit în Statele Unite în 1996, dar ședința foto nud care a fost recent republicată de New York Post a avut loc în 1995. Dacă în acea perioadă a avut o viză H - 1B, i-ar fi fost permis să realizeze ședința foto, dar dacă n-a avut, atunci totul a fost ilegal, ea fiind imigrantă. În mod ironic, unul dintre obiectivele lui Donald Trump dacă va deveni președinte este să elimine abuzurile vizelor H - 1B de care foarte mulți imigranți se folosesc pentru a munci ilegal.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net