Soţia lui Navalnîi a fost arestată la Moscova. Era la una dintre manifestaţiile de susţinere a opozantului Kremlinului

sotie-.png

Soţia lui Navalnîi a fost arestată la Moscova
Foto: Instagram

Soţia lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaïa, a fost arestată, sâmbătă, la Moscova, unde are loc una dintre manifestaţiile de susţinere a opozantului Kremlinului, relatează cnn.com.

Iulia Navalnaïa a publicat pe Instagram o imagine cu ea la protest, cu menţiunea: „Ce binecuvântare că sunteţi aici! Mulţumesc!”. După mai puţin de jumătate de oră, soţia lui Navalnîi a publicat încă o fotografie, cu ea într-o maşină a poliţiei.

Soţia lui Navalnîi, arestată la Moscova

În mediul online au apărut imagini cu Navalnaïa oprită de poliţie la intrarea într-o staţie de metrou din centrul Moscovei, lângă locul în care erau strânşi protestatari. Apoi, ea a fost văzută în timp ce era escortată la o dubă a poliţiei.

La protestul de la Moscova a participat şi mama lui Navalnîi, Liudmila Ivanovna Iulia Navalnaïa. Potrivit OVD-Info, un site independent care monitorizează arestările de la protestele din Rusia, au fost reţinute sâmbătă 1.090 de persoane.

Vineri, susţinătorii lui Navalnîi anunţat că plănuiesc proteste în 90 de oraşe. Sâmbătă, manifestanţii ai ieşit în stradă în mai multe localităţi din Rusia, inclusiv la Iakuţk, unde sâmbătă temperatura a fost de -53 de grade Celsius, informează news.ro, după ce opozantul sistemului de la Kremlin a fost arestat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @yulia_navalnaya

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @yulia_navalnaya

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1