Soția lui Emannuel Macron sfidează vârsta. Ce secrete se ascund în spatele frumuseții

Ultima actualizare:

    Soția lui Macron arată încredibil la 64 de anifoto: Getty
Soția lui Macron arată încredibil la 64 de anifoto: Getty

Poate că este cu 24 de ani mai în vârstă decât Emmanuel Macron, noul președinte al Franței, însă Briggite nu arată deloc de 64 de ani. Povestea de dragoste dintre cei doi este demnă de un film, fiind intens discutată și dezbătută. Noua Prima Doamnă a Franței arată extreme de bine la vârsta pe care o are și poate oricând să concureze cu modelele tinere ale lumii.

De ani de zile, vecinii noștrii continentali au fost apreciați și ”aplaudați” ca fiind chic, slabi și mereu într-o formă de zile mari, aparent fără pic de effort. Cu siguranță, soția lui Emmanuel Macron, Briggite, se încadrează în această categorie. 

Fosta profesoare, bunică de altfel, a avut o apariții cu adevărat impecabile, mulți alegători rămânând blocați asupra ei, întrebându-se cum reușește să arate așa la vărsta ei.

simeon stalpnicul png

Deci care sunt secretele ei? Deși Brigitte nu a vorbit niciodată despre ”regimul” său de frumusețe sau despre vreun fel de tratament, dr. Ross Perry. Fondatorul unei clinici de cosmetic, crede că vârsta sa se ascunde sub corpul ei subțire și atletic, sub fizionomia ce emană inteligență, părul scurt, mereu bine îngrijit și de o culoare strălucitoare. Mai mult decât atât, nici picioarele extreme de subțiri și definite nu o trădează.

simeon stalpnicul png

Pe de altă parte, unii experți vorbesc despre ”minunea” operațiilor estetice, spre exemplu, puțin botox și chiar un mini lift facial. Pe lângă abordarea meticuloasă a frumuseții sale, un alt aspect foarte important care o definește este stilul său vestimentar. Spre exemplu, fosta profesoară și-a făcut apariția la un eveniment într-o pereche de pantaloni de piele și o bluză lejeră, peste care a purtat un palton în tendințe. ca ținuta să fie completă, Briggite a încălțat o pereche de pantofi cu toc negri, stiletto, și o geantă de aceeași culoare. La prima vedere pare o ținută banală, însă noua Prima Doamnă mizează pe classic și mai ales pe ce este în trend, ținuta ei fiind purtată, în special, de femeile mai tinere. Stilul său vestimentar îi ascunde vâbine vârsta reală și o ajută să eclipseze multe apariții feminine.

simeon stalpnicul png

Gusturile sale în materie de fashion se învârt în jurul lui Louis Vuitton, iar articolele vestimentare pe care le poarte, mai adolescentine am putea spune, îi maschează destul de bine adevărata vârstă.

Cu alte cuvinte, Briggite are un aspect demn de invidiat, pentru care nu se chinuie prea mult. Dacăpentru ea este extreme de simplu, unele femei ar putea doar să viseze la acest ”noroc”, am putea spune.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net