Soţia i-a dat poze sexy prelucrate în Photoshop. Reacţia bărbatului

Ultima actualizare:

    Soţia a vrut să arate perfect pentru bărbatul ei. Reacţia lui a fost cu totul surprinzătoareFoto: Facebook/Victoria Haltom
Soţia a vrut să arate perfect pentru bărbatul ei. Reacţia lui a fost cu totul surprinzătoareFoto: Facebook/Victoria Haltom

O femeia a decis să îi facă un cadou special soţului său: ea i-a cerut unui fotograf profesionist să o surprindă în ipostaze sexy. Fotografiile, prelucrate astfel încât femeia să apară perfectă în ele, au fost făcut cadou de Crăciun bărbatului.

Mamă a trei copiii şi mai plinuţă, ea i-a cerut fotografei Victoria Haltom să folosească Photoshop pentru a îndepărta orice imperfecţiune, celulita, ridurile, vergeturile şi colăceii de grăsime. "Vreau să fiu frumoasă măcar o dată", i-a spus ea fotografei. 

Împreună, ele au petrecut o oră şi jumătate pentru a alege 30 de instantanee perfecte pentru cadoul de Crăciun. 

"M-am dus acasă şi am îndepărtat orice urmă de celulită, orice rid, orice vergetură. Am transformat-o în femeia perfectă", a spus Victoria Haltom, pentru conform metro.co.uk. 

Apoi femeia, care are în jur de 40 de ani, i-a dat colecţia de fotografii soţului, pentru a-i face o surpriză sexy de Crăciun. 

Bărbatul, care locuieşte în Texas şi a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a făcut însă un lucru neaşteptat: i-a trimis o scrisoare fotografei.

În ea, bărbatul i-a explicat că toate "defectele" soţiei sunt amintiri ale anilor petrecuţi împreună şi că el este cel care a greşit pentru că nu i-a spus mai des nevestei că o iubeşte. El a recunoscut că nu fotografa e vinovată, ci el şi că îşi va preţui de acum soţia aşa cum se cuvine.

Iată scrisoarea emoţionantă trimisă de soţul femeii 

"Bună, eu sunt soţul ei. Îţi scriu pentru că am primit recent un album cu fotografii ale soţiei mele, realizat de tine. NU vrea să crezi că sunt supărat pe tine. Dar m-am gândit la nişte lucruri pe care vreau să le ştii şi tu. Sunt cu soţia mea de când aveam 18 ani şi aveam trei copii frumoşi împreună. 

Am avut probleme în aceşti ani şi ştiu că soţia mea a făcut aceste poze pentru mine. Uneori se plânge că nu mi se pare atractivă, că nu e vina mea dacă vreau pe cineva mai tânăr. 

Când am deschis albumul, inima mi s-a frânt. Imaginile astea... sunt frumoase şi eşti foarte talentată... dar nu sunt ale soţiei mele. Când i-ai făcut «defectele» să dispară, aşa cum te-a rugat, ai făcut să dispară tot ce înseamnă viaţa noastră. Când ai îndepărtat vergeturile, ai îndepăratat semnele existentenţei copiilor mei. Când i-a scos ridurile, ai şters două decenii de griji şi clipe frumoase. Când ai şters celulita, i-ai luat dragostea pentru gătit şi toate bunătăţile pe care le-am mâncat împreună în aceşti ani. 

Nu îţi spun astea ca să te simţi prost. Tu ţi-ai făcut slujba. Înţeleg asta. Îţi scriu ca să îţi mulţumesc. 

Când am văztu aceste imagini, am realizat că nu îi spun suficient de des să o iubesc şi că o ador aşa cum e. O aduce rar, de asta a crezut că imaginiile asta o arată aşa cum vreau eu să o vadă. Trebuie să fiu mai bun şi să îi celebrez imprefecţiunile. Mulţumesc că mi-ai amintit". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net