Soţ şi soţie, căsătoriţi de 48 de ani, infectaţi cu coronavirus, au murit la 4 minute unul de altul, ţinându-se de mână

cuplu-coronavirus-carolina-de-nord.jpg

Johnny Lee Peoples, 67, şi Cathy Darlene Peoples, 65, au murit după ce s-au infectat cu noul coronavirus
Citeste tot despre: 

Doi soţi care au fost căsătoriţi 48 de ani au murit la câteva clipe unul de altul, în timp ce se ţineau de mână, după ce s-au luptat o lună de zile cu noul coronavirus. Johnny Lee Peoples, în vârst de 67 de ani, şi Cathy Darlene People, de 65 de ani, erau internaţi într-un spital din Carolina de Nord când au decedat, pe 2 septembrie.

"A început cu febră şi lipsa gustului la mama. Tata a început să aibă şi el simptome la două zile după. La cam două săptămâni după, au fost amândoi puşi la terapie intensivă", a declarat fiul lor, Shane, conform mirror.co.uk. 

Cei doi au fost mutaţi în acelaşi salon atunci când starea lor a devenit critică. "A doua zi după ce au fost puşi în acelaşi salon, li s-au împreunat mâinile, asistentele s-au adunat în jurul lor şi au murit la patru minute distanţă unul de altul", a completat fiul cuplului. 

Shane Peoples a ţinut să reamintească oamenilor că noul coronavirus nu e deloc o minciună sau o glumă: "Vieţiile mamei şi tatei au fost curmat de un virus care pentru unii e o glumă sau despre care cred că e o minciună. Şi mama şi tata au luat în serios pandemia şi totuşi au murit. Amândoi şi-au iubit familia enorm şi au făcut totul pentru ea, mai ales pentru cei nouă nepoţi. Nu ştiu cum voi putea să continui ştiind că nu îi voi mai putea să îi sun în fiecare seară când mă întorc de la muncă sau că nu le voi mai putea trimite poze cu familia mea. Nu îşi vor vedea nepoţii cum cresc şi cum termină şcoala", a scris bărbatul într-un mesaj publicat pe un site de socializare. 

Până acum, 3.023 de oameni au murit infectaţi cu noul coronavirus în Carolina de Nord, din cele peste 182.000 de decese din Statele Unite ale Americii. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1