Sora lui Meghan Markle își apără în continuare tatăl, în noua sa carte. Ce spune despre faptul că a plătit paparazzi, înainte de nunta lui Harry

Ultima actualizare:

    Samantha, sora mai mare a lui Meghan MarkleFoto: Instagram
Samantha, sora mai mare a lui Meghan MarkleFoto: Instagram

Meghan Markle (39 de ani) nu mai ține legătură cu familia sa de mai bine de un deceniu. Singura care i-a rămas aproape în tot acest timp a fost mama ei, Doria Ragland. De-a lungul timpului, tatăl ducesei de Sussex, Thomas Markle, a ținut primele pagini ale tabloidelor, din motive mai puțin plăcute. Deși este deja cunoscut că în trecut el a vorbit cu paparazzi pentru înscenarea mai multor poze, sora mai mare a lui Meghan Markle îi ia apărarea.

Samantha Markle și-a apărat decizia de a permite unui fotograf să facă poze tatălui ei, Thomas Markle, în Mexic, cu câteva zile înainte ca Meghan Markle să se căsătorească cu prințul Harry. Sora lui Meghan Markle susține că fotografiile cu tatăl ei au făcut-o să se „sufoce” când le-a văzut, pentru că se aștepta la cu totul altceva. Se pare că Samantha a vorbit ultima dată cu Meghan în urmă cu aproape zece ani, însă femeia 56 de ani a lansat acum o carte în care vorbește despre ducesă, ruptura lor și relația înstrăinată a lui Meghan cu tatăl ei, Thomas Markle.

Samantha Markle a vrut să își pună tatăl într-o lumină bună

În prima parte a cărții ei, "Jurnalul surorii prințesei Pushy", Samantha susține că a pus la cale faimoasa ședință foto a tatălui ei în Mexic. Ea a spus că era sătulă ca Thomas să nu fie pus într-o „lumină cinstită” și, astfel, a intrat în contact cu un fotograf pentru ca tatăl ei să își facă dreptate. Potrivit Samanthei, obiectivul nu erau „banii”, dar a spus că imaginile au au fost făcute în așa fel încât să fie indiscrete, în niciun caz așa cum a cerut-o ea. Imaginile aproape „au făcut-o să se sufoce”, susține ea, și a adăugat că s-a simțit ca și cum ea și Thomas ar fi fost „momiți”.

„Când am văzut primele fotografii, am fost încântată, până când am văzut un articol care se spunea că totul a fost înscenat. Aproape că m-am înecat, când am văzut fotografii ale paparazzilor mergând la 3 metri în spatele tatălui meu, așa cum se vede pe o cameră de supraveghere de la un Internet Cafe. Mi s-a garantat că nu va fi vizibil și sunt sigur că știa că camera era acolo pe tavan, așa că m-am simțit ca și cum aș fi fost momită, la fel și tatăl meu”, a spus Samantha Markle, citată de Daily Star.

La scurt timă, întreaga lume a văzut imaginile, care au fost publicate în Mail On Sunday, în luna mai 2018, cu câteva săptămâni înainte ca Meghan să se căsătorească cu prințul Harry. Publicarea imaginilor a declanșat o reacție în lanț a evenimentelor după ce Thomas Markle a spus că, în mod cert, l-a mințit pe Harry cu privire la veridicitatea fotografiilor. Într-un interviu, Thomas a spus ulterior că regretă decizia și a adăugat că perechea nu a mai fost în contact cu el de la nunta regală.

Samantha Markle, care este cu 17 ani mai în vârstă decât Meghan, a explicat decizia de a-și vinde povestea într-o carte, Citând celebra frază a Reginei Elisabeta a II-a „nu explica niciodată, niciodată nu te plânge”, Samantha a adăugat că o astfel de abordare este mai ușor de adoptat pentru cei cu privilegii. Ea a spus: „A fost o situație de tip Catch 22 (o situație din care nu putea ieși n.r) și, având în vedere că toți aveam facturi de plătit și că trăiesc cu dizabilități, am decis că atunci că ceea ce aveam de spus părea să aibă utilitate socială, decu de ce nu ar trebui să fiu plătită pentru asta? "

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net