Motivul bizar pentru care sora lui Kate Middleton i-a interzis unei femei să vină la nunta sa

ducesa.jpg

pippa
Sora Ducesi Kate își ia măsuri de precauție
Instagram

Pippa Middleton (33 de ani), sora Ducesei de Cambridge Kate Middleton (35 de ani), urmează să se căsătorească în vara acestui an. Aceasta este logodită cu James Matthews, fratele unei vedete de reality show, iar cei doi plănuiesc o nuntă ca în povești. Pippa își dorește ca în ziua nunții ei să fie doar ea în centrul atenției, motiv pentru care își ia câteva măsuri de precauție, ca nimeni și nimic să nu-i strice starea de spirit din ziua cea mare.

Pippa Middleton nu vrea să fie eclipsată în ziua cea mare de altă femeie, mai precis de iubita cumnatului său. Spencer s-a cuplat de curând cu modelul Vogue Williams, o frumoasă blondină, despre care sora Ducesei crede că nu are tocmai o reputație demnă de Familia Regală.

vogue.jpg

vogue
Prietena cumnatului Pippei nu este binevenită la nunta ei, pentru că nu este demnă să stea în prezența Familiei Regale
Instagram

 

”Pippa a luat în calcul faptul că Spencer a început o relație cu modelul, însă ar aprecia dacă aceasta nu o va aduce la nunta sa, ținnând cont că relația este proaspătă și se vâd doar de câteva luni. Este clar că Pippa nu vrea să fie eclipsată în ziua cea mare de o «puicuță»”, a declarat un apropiat al Pippei, conform Daily Mail.

pippa.jpg

pippa
Pippa Middleton speră ca fratele viitorului ei soț să nu vină însoțit de model
Instagram

 

Se pare că ”puicuța” nici dacă ar fi fost invitată, nu ar fi putut ajunge la nuntă, deoarece are foarte multă treabă în acea perioadă. Politica miresei o include, de altfel și pe Meghan Markle, iubita Prințului Harry, și nu se știe încă dacă actrița din ”Suits” va fi binevenită la evenimentul din vară.

middleton.jpg

pippa
Meghan Merkle, iubita Prințului Harry, nu a fost invitată încă la nuntă și nu se știe dacă va fi
Instagram

 

Pippa se teme ca nu cumva să fie eclipsată în cea mai importantă zi din viața ei, însă, dacă luăm în calcul faptul că sora ei, Kate, va deveni Regină, după ce William va deveni regele Marei Britanii, sunt toate șansele ca ea să fie pe locul doi în ”top”.

nunta.jpg

pippa
Sora Ducesei de Cambridge se va căsători în vara acetui an
Instagram
Loading...

Citește și