Sony prezintă: ceasul inteligent SmartWatch 3 și brățara SmartBand la care poți vorbi

Citeste tot despre: 

Sony Mobile extinde gama de produse din gama SmartWear Experience cu două noi produse, Sony SmartBand Talk şi SmartWatch 3.
SmartBand Talk este o brăţară inteligentă dotată cu ecran de 1,4 inci paper display care permite managementul apelurilor şi al convorbirilor. SmartWatch 3 este primul ceas inteligent compatibil Android Wear, iar aplicaţia Lifelog este de acum dotată cu o interfaţă pentru desktop şi va fi deschisă dezvoltatorilor.
 

SmartWatch 3 este primul ceas inteligent realizat în parteneriat cu Google pentru a fi compatibil cu aplicațiile Android Wear. Android Wear permite organizarea informaţiilor, oferă recomandări şi îţi transmite informaţii proactiv. Mesajele de la prieteni, notificări referitoare la întâlniri şi informaţii referitoare la vreme sunt concentrate într-un singur ecran. Interacţiunea prin voce e cea mai rapidă modalitate de a interacţiona cu noul Android Wear.
 

SmartWatch 3 are un microfon, un accelerometru, o busolă, giroscop şi funcţionalităţi GPS. Pe lista de dotări se trec un ecran LCD cu rezoluție de 320×320 pe o diagonală de 1,6 inci. Ceasul este, la rândul său, rezistent la apă, conform ratingului IP683 şi se poate încărca prin microUSB. Are un spațiu intern de stocare de 4GB. SmartWatch 3 va fi disponibil în versiunile Classic (Negru) şi Sport (Lime) cu extra opţiuni (alb şi roz) ce vor fi adăugate ulterior.
Citeste amanunte despre SmartBand Talk.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1