Soldatul care l-a ucis pe Bin Laden, invitat la Casa Albă. A luat masa cu Trump

Unii îl consideră erou, alţii îl blamează şi spun că a încălcat codul onoarei, în căutarea celebrităţii şi a banilor. Un lucru e cert: Robert O’Neill va rămâne în istorie ca puşcaşul marin care l-a împuşcat pe Osama bin Laden.

Soldatul, care s-a pensionat în 201, lucrează acum la Fox News, este consultant în business şi participă la conferinţe unde vorbeşte despre ce înseamnă să fii cu adevărat un lider.

rob_oneill.jpg

robert oneill soldat osama
Robert este unul dintre cei mai decoraţi membri din istoria trupelor de elită
robert oneill soldat osamaZoom
Fostul soldat este acum consultant în business
 

După ce a părăsit trupele SEAL, americanul de 41 de ani s-a luptat cu depresia şi dependenţa de alcool. A divorţat, iar cei doi copii au rămas cu soţia sa. Fără familie şi fără venituri, Rob a decis să iasă în faţă şi să recunoască faptul că el l-a ucis pe Osama bin Laden.

robert oneill soldat osamaZoom
Robert şi Jessica au mers la Casa Albă pentru a lua cina cu Donald Trump

 

Fost membru al forţelor americane speciale SEAL, Rob O’Neill (41 de ani) a ieşit din umbră la 6 noiembrie 2014 şi a declarat în mod public că el este cel care l-a ucis pe Osama bin Laden.

Între timp, soldatul şi-a găsit fericirea în braţele Jessicăi Halpin, femeia pe care a cerut-o de nevastă după 11 luni de relaţie. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu două luni şi au avut parte de o lună de miere de vis în Bora Bora.

În campania electorală, Robert O’Neill a fost un susţinător înfocat al candidatului republican. Recent, fostul soldat a afost invitat alături de soţia lui, Jessica, la Casa Albă.

El a postat mai multe fotografii pe conturile lui de socializare de la întâlnirea cu Donald Trump. Aranjaţi şi cu zâmbetul pe buze, cei doi au luat masa cu preşedintele Donald Trump, scrie Daily Mail.

“O cină deosebită cu Jessica la Casa Albă. Donald Trump e o gazdă grozavă”, a scris Robert lângă fotografiile postate pe Twitter şi Instgram.

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și