Șocant! O tânără de 23 de ani și-a ucis bebelușul și l-a aruncat peste gard la vecini

Ultima actualizare:

    Camille Wasinger-Konrad  a fost arestată și pusă sub acuzare pentru crimă foto: Douglas County Sheriff’s Office
Camille Wasinger-Konrad a fost arestată și pusă sub acuzare pentru crimă foto: Douglas County Sheriff’s Office

O femeie din Colorado a îngrozit America după ce și-a ucis bebelușul. Tânăra de 23 de ani a născut acasă, apoi și-a sufocat bebelușul, l-a băgat într-o pătură și l-a aruncat peste gard, în curtea vecinilor.

Camille Wasinger-Konrad a fost arestată în ianuarie, după ce bebelușul ei a fost găsit de câinele vecinilor, scrie Fox News.

Femeia din Highlands Ranch, Colorado, a născut în casa în care locuia cu chirie, apoi a acoperit gura micuțului, ca să nu îl audă proprietarul cum plânge. După ce l-a sufocat, l-a pus într-o pătură și l-a aruncat peste gard la vecini.

Bebeluşul a fost găsit 15 ore mai târziu de câinele vecinei. Aceștia au alertat poliția, iar oamenii legii au ajuns la casa femeii după urmele de sânge. Inițial, Camille a negat orice acuzație, după care le-a spus polițiștilor că nu știa că este însărcinată și că atunci când s-a trezit a mers la baie pentru că avea crampe, iar bebelușul „ a ieşit pur şi simplu”. ”Trebuia să scap de el”, le-a mai spus femeia polițiștilor. Anchetatorii au aflat că femeia le spusese șefilor ei că este însărcinată și ceruse un program de lucru mai lejer. Ea a fost arestată, pusă sub acuzare pentru crimă, și riscă să-și petreacă toată viața după gratii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net