Şoc! A murit la vârsta de 28 de ani pentru că şi-a injectat silicon în testicule

Ultima actualizare:

    Stăpânul Dylan (stânga) i-a ordonat sclavului său Jack să îşi umfle bărbăţia
Stăpânul Dylan (stânga) i-a ordonat sclavului său Jack să îşi umfle bărbăţia

Moartea lui Jack Chapman, în vârstă de 28 de ani, a şocat întreaga planetă. Australianul a fost găsit fără suflare în Seattle, SUA după ce şi-a injectat cantităţi uriaşe în testicule. Conform primelor informaţii, el a făcut acest gest pentru a demonstra că merită să facă parte dintr-o organizaţie de homosexuali care avea un ritual bizar. Conform certificatului de deces al lui Chapman, moartea a survenit în urma intoxicări cu silicon.

A murit cu zile pentru că a vrut să demonstreze că are tupeu. Jack Chapman, de 28 de ani, şi-a injectat de bună voie cantităţi uriaşe de silicon în testicule pentru a le demonstra celorlalţi membri dintr-o comunitate de homosexuali din Seattle că are curaj. Pe certificatul lui de deces au fost menţionate mai multe posibile cauze ale morţii: intoxicare cu silicon şi blocaj respirator provocat de cantitatea de silicon din sânge.

De ce Jack Chapman şi-a înjectat silicon în testicule?

Australianul de 28 de ani, Jack Chapman a vrut să le demonstreze prietenilor lui că va avea „cele mai mai mari biluţe din lume”. Asta i-a pus capac. Bărbatul care trăia în Seattle, SUA, folosea pseudonimul Tank Hafertepen şi îşi făcea fotografii în costume de baie minuscule pentru a pune în evidenţă „bărbăţia” de dimensiuni groteşti. Până recent, Chapman a folosit soluţie salină pentru a-şi mări părţile intime. Însă a fost convins de amici să apeleze la ceva mai serios, aşa că şi-a injectat silicon.

Jack Chapman, în vârstă de 28 de ani, a vrut să aibă cele mai mari testicule din lume
Jack Chapman, în vârstă de 28 de ani, a vrut să aibă cele mai mari testicule din lume

Mai mulţi oameni au murit în SUA din aceeaşi cauză

Injecţiile cu silicon sunt extrem de populare pe piaţa neagră din SUA. În ciuda riscurilor, mulţi apelează la „medicii de cartier” să le mărească fundul, muşchii sau organele sexuale. Doctorii au avertizat în repetate rânduri că injecţiile ilegale cu silicon produc deformări ale ţesuturilor, atrofieri ale fibrei musculare şi acumularea de lichid în plămâni. De-a lungul acestui an zeci de oameni au murit din cauza complicaţiilor produse de la silicon. Este adevărat, doar o mică parte din fatalităţi a avut ca şi cauză directă injectarea în organele sexuale.

Citeşte şi:

Ce se întâmplă la cea mai exclusivistă orgie din lume

Orgie la petrecerea fiicei! S-a culcat cu prietenii fetei şi le-a dat droguri

Făcea parte dintr-o comunitate de homosexuali, cu ritualuri ciudate

Jack Chapman, de 28 de ani, făcea parte dintr-o comunitate de homosexuali din Seattle. Comunitatea avea ritualuri ciudate de iniţiere şi jocuri sexuale care şocau orice imaginaţie. Jack a intrat în acest grup după ce a fost atras de „stăpânul” lui Dylan Hafertepen. Acesta i-a poruncit să îşi injecteze testiculele până când ajung la dimensiuni groteşti. Jack a folosit siliconul procurat de stăpânul lui. În cadrul comunităţii se practicau umilinţele, jocurile sado-maso şi sechestrările.

„Stăpânul” lui Jack Chapman, acuzat de crimă

Linda Chapman, mama decedatului a sosit în SUA zilele trecute pentru a ridica de la morgă trupul neînsufleţit al fiului ei. Ea este convinsă că autorul moral al morţii lui Jack este Dylan. Ea a descoperit un contract sexual pe care Jack l-a semnat şi conform clauzelor contractului „stăpânul” avea drept de viaţă şi de moarte asupra sclavului. Mai mult decât atât. Îl putea mutila după bunul plac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net