Şoc! A fost bătută în discotecă, şi după ce a ajuns la spital, doctorul a luat-o la pumni

doctor.jpg

doctor, naumov, spital, urgente
Doctorul Naumov a sărit la bătaie când Anastasia a venit la Urgenţe
Citeste tot despre: 

O femeie din Republica Iacuţia a ieşit cu fetele în oraş în urmă cu două zile. Au ajuns în discotecă şi un bărbat a început să îi facă avansuri. După ce l-a respins, a fost luată la pumni. Supărată şi plină de vânătăi s-a dus la spital pentru raportul medico-legal... Aici a încremenit: bărbatul care o agresase în club era chiar doctorul de la Urgenţe.

Poveste demnă de filmele de groază! Anastasia Dimitrieva, de 20 de ani, a ajuns la spital şi când doctorul a început să o ia la întrebări a realizat şocată că e exact acelaşi bărbat care o agresase în urmă cu doar câteva minute. Una dintre prietenele Anastasiei a înregistrat cu telefonul mobil întreg incidentul care a avut loc în spitalul dion Neriungri, estul Rusiei. Doctorul Vladimir Naumov se aude pe filmare spunând: „mulţi martori pot confirma că tu m-ai atacat prima”. Şi după ce zice asta, îi trage un pumn în gură. Femeia începe să plângă şi doctorul o „consolează” cu încă un pumn în plină figură. Apoi îi mai dă un pumn peste mână. Anastasia îi spune doctorului că el este atacatortul din club şi că intenţionează să să obţină certificatul medico-legal şi să depună plângere penală împotriva lui. Naumov, însă este un om foarte important în oraş aşa că o ameninţă pe tânără că va ajunge la închisoare dacă îndrăzneşte să se ducă la poliţie. Nervos, începe să o lovească până când una dintre asistente intervine prompt pentru a-i despărţi.

patient.jpg

doctor, naumov, spital, urgente
Ce-ai zis, fată? Îţi sparg faţa... Şi i-a aplicat o directă în falcă

Ulterior, jurnaliştii de la „Saka Day” au aflat şi versiunea doctorului. „Lucrez la spitalul ăsta de un an şi şase luni, m-am dus la club pentru că am auzit că o colegă a fost agresată de un grup de fete. M-am enervat şi sub influenţa adrenalinei am intervenit. Una dintre fete m-a lovit şi am ripostat”, a declarat doctorul. Directorul spitalului a descoperit ulterior că nici o asistentă nu fusese la club în seara aceea, cu excepţia uneia pe nume Garelma, care a depus mărturie în favoarea doctorului. Naumov a fost dat afară de la serviciu, i s-a deschis dosar penal şi acum poliţia interoghează persoanele din club să afle dacă a existat un clonflict între Anastasia şi Garelma.

Loading...

Citește și