Silvio Berlusconi, spitalizat din nou, pentru tratarea unor sechele Covid-19

silvio-berlusconi.jpg

silvio berlusconi
Silvio Berlusconi se confruntă cu sechele grave după infecția cu noul coronavirus
foto: Getty Images

Fostul premier italian Silvio Berlusiconi a fost spitalizat din nou, marţi, în vederea tratării unor sechele Covid-19, la doar zece zile după ce a fost externat din acelaşi spital, relatează AFP, citat de News.ro.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost internat în noaptea de luni spre marţi la Spitalul San Raffaele din Milano (nord), au declarat AFP surse din cadrul Partidului acestuia Forza Italia, care confirmă astfel informaţii de presă.

Fostul premier italian a fost externat din acelaşi spital la 1 mai, după ce a fost internat timp de peste trei săptămâni, tot în vederea tratării unor sechele Covid-19, o boală pe care a contractat-o în septembrie.

Silvio Berlusconi, mai multe probleme de sănătate în ultimii ani

Miliardarul a fost supus unei importante operaţii pe cord deschis în 2016. În martie, el a fost internat timp de mai multe zile în spitalul milanez, în mod oficial în vederea unor controale medicale prevăzute.

În februarie, Berlusconi a petrecut o noapte la un spital, după ce a căzut, un incident fără gravitate.

În ianuarie, el a fost internat timp de mai multe zile la Centrul cardio-toracic din Monaco, în urma unor probleme de aritmie cardiacă.

În septembrie, Berlusconi a fost spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare cauzată de Covid-19.

Loading...