Sibiul, recomandat de britanici într-un top al destinațiilor de iarnă

sibiu-revelion-.jpg

sibiu top destinatii iarna europa
Sibiu a fost ales unul dintre cele mai frumoase destinații de iarnă din Europa
Foto: Arhiva Click!

Orașul Sibiu este apreciat și peste hotare. Jurnaliștii britanici de la The Guardian l-au inclus într-un top al destinațiilor europene pentru iarnă, alături de alte orașe din Croația, Norvegia sau Polonia.

„Sibiul a fost creat pentru escapade romantice de iarnă: zăpadă din plin, străzi pietruite, clădiri medievale și o tradiție de a împodobirii orașului cu lumini festive. Este un oraș grozav pentru plimbări și pentru descoperirea clădirilor medievale unde se servește mâncare și băutură”, scrie The Guardian.

Jurnaliștii britanici le recomandă turiștilor un city break de iarnă în Sibiu, unde pot gusta mămăligă cu brânză și ciorbă de burtă, pot bea țuică și pot face o călătorie în timp, printre clădirile medievale are orașului ardelean.

Publicația recomandă și cele mai frumoase obiective turistice din Sibiu, printre care Piața Mare, Podul Minciunilor și Catedrala Evanghelică Sf. Maria. De asemenea, jurnaliștii britanici le recomandă turiștilor amatori de sporturi de iarnă să se ducă în Păltiniș, iar celor care vor să se aventureze le recomandă Transfăgărășanul, „orașul construit de Ceaușescu între Carpați”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1