Şi-a vândut jucăriile ca să îşi opereze câinele

Ultima actualizare:

    Connor, 10 ani,  îşi petrecea tot  timpul jucându-se  cu dulăul lui, Copperfotografii: Photoland / caters
Connor, 10 ani, îşi petrecea tot timpul jucându-se cu dulăul lui, Copperfotografii: Photoland / caters

Când crezi în miracole, acestea se întâmplă! Connor Jayne, de 10 ani, din Fairport, New York, nu a încetat să spere, chiar dacă medicii veterinari i-au spus că dulăul său suferă de o boală necruţătoare. Şi încăpăţânarea lui a reuşit imposibilul...

Vestea că dulăul Copper, de patru ani, suferă de sindromul Wobbler a căzut ca un trăsnet peste familie Jayne. Mama lui Connor, Jennifer, a încercat din răsputeri să îl facă pe micuţul de 10 ani să se resemneze în faţa sorţii. Şi asta pentru că Sindromul Wobbler este o malformaţie a vertebrei ce susţine gâtul, ca urmare a hernierii discului vertebral. Se manifestă cu preponderenţă la Dogul German şi la Doberman, trecuţi de vârsta de 4 ani. Printre simptome menţionăm dificultatea în aplecarea gâtului, pierderea coordonării membrelor şi finalizând prin paralizia totală.


    Copilul şi-a pus toate  jucăriile pe tarabă şi a vrut  să le vândă în cartier
Copilul şi-a pus toate jucăriile pe tarabă şi a vrut să le vândă în cartier

Singura salvare a lui Copper după aflarea acestui diagnostic era o operaţie prin care se înlătură o porţiune a vertebrei care apasă măduva spinală. Numai că această operaţie costa aproape 7.000 de dolari (n.r. incluzând aici analizele, computerul tomograf şi tratamentul de recuperare). Jennifer Jayne a cerut prin intermediul site-ului GoFundMe, 2.800 de dolari, urmând să completeze până la 7.000 din economiile familiei. Însă Connor a făcut ceva incredibil: şi-a amenajat o tarabă în faţa casei şi a început să îşi vândă jucăriile. Când au auzit pentru ce face acest gest, toţi trecătorii au făcut donaţii generoase. Astfel, familia Jayne a ajuns să strângă suma de 17.000 de dolari adică mult mai mult decât ceruse iniţial. La 28 iunie, Copper a fost operat. Connor a stat la căpătâiul lui fiind tot timpul cu lacrimi în ochi şi un nod în gât. S-a rugat pentru însănătoşirea căţelului şi Dumnezeu i-a împlinit ruga. La 30 iunie, Copper se întorcea acasă în braţele lui Connor. După ce a postat o fotografie cu cei doi amici, Jennifer Jayne a vrut să le mulţumească donatorilor. Connor va rămâne cu 2.000 de dolari din donaţii, dar vrea să ofere banii „unui centru veterinar pentru a salva şi alţi căţei bolnavi”.


    28 iunie. După operaţie, dobermanul a fost  adus acasă, vegheat  de prietenul său
28 iunie. După operaţie, dobermanul a fost adus acasă, vegheat de prietenul său

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net