Și-a ucis soția și a stat cu cadavrul în casă până s-a descompus. Motivul uluitor pentru care a scăpat cu o pedeapsă mică

Ultima actualizare:

    Kristina Zhuravleva a fost ucisă cu sânge rece de către soțul săuFoto: arhiva personală
Kristina Zhuravleva a fost ucisă cu sânge rece de către soțul săuFoto: arhiva personală

Caz șocant în Rusia! Un bărbat care și-a ucis soția cu sânge rece și a stat cu cadavrul lângă el timp de mai multe zile a primit o pedeapsă mică deoarece a impresionat-o pe judecătoare, spunând că își regretă nespus fapta. Familia victimei este în stare de șoc după aflarea verdictului. Acesta a primit doar opt ani de închisoare pentru crima oribilă pe care a comis-o.

Dmitry Zhuravlev, în vârstă de 33 de ani, a păstrat trupul Kristinei Zhuravleva, în vârstă de 28 de ani, în casa lor timp de patru zile, înainte de a-l arunca într-o pădure când a început să „miroasă”. Judecătoarea Anastasia Breus spune că Zhuravlev a fost scutit de o pedeapsă mai lungă datorită„pocăinței” sale. Criminalul, din regiunea Sverdlovsk, a apărut ca model în multe dintre imaginile postate de frumoasa Kristina în mediul onlin. Acesta a explicat judecătoarei că relația cu soția lui nu era însă tocmai una roz, potrivit tabloidului britanic The Sun

Inițial, criminalul a susținut că soția sa l-a lovit prima

Dmitry Zhuravlev a recunoscut în fața unei instanțe că a ucis-o pe Kristina într-un moment de nebunie:. „Chiar nu am vrut să o ucid. Am vrut să se oprească certurile care se întâmplau de mai multe ori pe zi. Nu aveam intenția să o ucid. Ea a făcut parte din viața mea. Aceasta a fost viața mea pe care am iubit-o din tot sufletul. Și o iubesc chiar și acum. Și uitându-mă la fotografiile pe care le am în cameră, în afară de groază, nu simt nimic. Aș vrea să dau timpul înapoi. Am ucis-o pe cea pe care o iubeam.”

Cerându-și iertare mamei Kristinei în instanță, el a adăugat: „O iubesc acum și nu știu cum să trăiesc fără ea ea. Nu o pot aduce niciodată pe fiica ei înapoi.” Zhuravlev a susținut anterior că soția sa l-a atacat. „M-a lovit în zona spatelui”, le-a spus anchetatorilor. „Am vrut să o opresc, dar s-a dovedit că am (sugrumat-o) și apoi i-am dat drumul”. La patru zile după ce a comis oribila crimă, el i-a îmbrăcat cadavrul într-un trening galben și l-a dus cu o mașină în pădure.

Victima ceruse divorțul înainte să fie ucisă


    Kristina Zhuravleva avea doar 28 de aniFoto: arhiva personală
Kristina Zhuravleva avea doar 28 de aniFoto: arhiva personală

Mama sa, Nadezhda Zhuravleva, a spus că fiul ei se afla sub „vraja” soției sale. Dar ea și soacra lui, Vera Mihailovna, au mărturisit că victima ceruse divorțul cu puțin timp înainte de a fi ucisă. Zhuravlev a fost găsit de experți ca fiind sănătos și nici nu se afla sub influența băuturilor sau a drogurilor când a ucis-o. Sotia sa, însă, era „puternic intoxicata”, conform analizei criminalistice.

Kristina a fost singura întreținătoare din familie și a acumulat datorii semnificative. Cel mai probabil de aici au apărut și numeroase discuții în cuplu, cred anchetatorii.

Cadavrul femeii a fost găsit de un automobilist, care s-a oprit pentru a se elibera în pădure, lângă un drum aproape de Aramil, la 15 mile sud-est de Ekaterinburg. Soțul ei a raportat-o ​​dispărută, declanșând o percheziție majoră - dar polițiștii l-au reținut pentru că existau „motive pentru a-l suspecta”, a declarat o sursă din Poliție.

De asemenea, criminalul le spusese prietenilor că Kristina îl părăsise și voia să fie singură sau că plecase la Moscova.

Dmitry Zhuravlev ar fi putut să petreacă până la 15 ani de închisoare pentru faptele sale. Însă, judecătoarea a spus că a luat în considerare „mărturisirea sinceră și pocăința”, precum și lipsa cazierului judiciar pentru a-i acorda o pedeapsă de doar opt ani. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net