Şi-a ucis cinci vecini pentru că făceau gălăgie

24-foto-deschidere-frontb.jpg

Anton Francikov s-a certat cu vecinii în timp ce soţia lui Svetlana se afla la baie
Citeste tot despre: 

Izolarea la domiciliu naşte monştri! Soţul doctoriţei Svetlana Francikova, Anton, şi-a masacrat cu sânge rece cinci vecini pentru că făceau gălăgie. Măcelul a avut loc în timp ce femeia făcea baie şi copilul lor de câteva luni, dormea.

Anton Francikov, de 31 de ani, s-a luat la harţă cu un grup de tineri aflat în faţa blocului din satul Elatma, regiunea rusească Reazan. După ce le-a strigat vorbe grele de la balcon, Anton a pus mâna pe o armă semiautomată şi a ieşit pe casa scării. Nervos pentru că stătea în autoizolare de aproape zece zile, Anton a deschis focul asupra grupului de tineri, ucigându-i pe loc pe soţii Evgheni şi Kristina Tabunov, de 24 şi respectiv 22 de ani, Ilia Kondrakov, de 26 de ani, Vikton Kapitanov, de 24 de ani şi pe Maksim Ukov, de 31 de ani.

24-foto1-secundara-2193fd0b.jpg

Evgheni (24 de ani) şi Kristina Tabunov (22 de ani)

Anton a fost arestat de poliţie în timp ce încerca să fugă şi a recunoscut că a omorât trei dintre cele cinci victime. Criminalul lucra ca personal auxiliar la un azil de nebuni din Reazan, care are o populaţie de 3.100 de suflete. Crima a avut loc în timp ce Svetlana Francikova, 27 de ani, era la baie şi bebeluşul celor doi dormea.

24-foto2-secundara-219410ab.jpg

Ilia Kondrakov, de 26 de ani

Anton le-a explicat poliţiştilor că era cu nervii întinşi la maximum pentru că se temea că zgomotul produs de tineri îl va trezi pe bebe. Francikov riscă 20 de ani de închisoare pentru fapta sa. Administratorul asociaţiei de proprietari Grigori Danilov le-a explicat anchetatorilor: ”e un conflict mai vechi între vecini. S-au aruncat vorbe grele în ultimele luni şi pe fondul lipsei de comunicare s-a ajuns la o asemenea grozăvie.

24-foto3-secundara-219412eb.jpg

Maksim Ukov, de 31 de ani

Toată lumea de pe scară e cu nervii întinşi la maximum de când suntem în autoizolare la domiciliu din cauza epidemiei”. Nimeni nu ştie cum şi-a procurat Francikov arma crimei. Kristina Tabunov era gravidă şi venise în vizită cu soţul pentru a le da vestea cea mare prietenilor.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1