Şi-a tatuat Coloana Infinitului

Ultima actualizare:

    Ionuţ Pîrvulescu se mândreşte  cu tatuajele lui
Ionuţ Pîrvulescu se mândreşte cu tatuajele lui

Trăieşte de câţiva ani în Italia, dar nu uită de unde a plecat! Un tânăr de 22 de ani din Târgu Jiu şi-a tatuat pe braţ Coloana Infinitului, operă a faimosului sculptor român Constantin Brâncuşi (1876–1957). Gorjeanul se consideră patriot şi poartă cu el peste tot unul dintre simbolurile României.

Pe Ionuţ Andrei Pîrvulescu îl macină dorul de casă! Stabilit de mai mulţi ani în Italia, tânărul se laudă că nu uită valorile româneşti. Originar din Târgu Jiu, oraşul care găzduieşte cele trei opere nemuritoare ale sculptorului gorjean Constantin Brâncuşi (Masa Tăcerii, Poarta Sărutului şi Coloana Infinitului), Ionuţ a ţinut neapărat să poarte la el mereu una dintre realizările faimosului artist. Astfel, el a decis să-şi tatueze pe braţ Coloana Infinitului, ridicată în memoria eroilor din Primul Război Mondial.

„Ideea principală era să am ceva ce nu are oricine, aşa că am mers pe o temă istorică“, explică Ionuţ cum i-a venit ideea să-şi tatueze acest simbol. „Eu ţin foarte mult la Târgu Jiu, oraşul meu, şi mi-am dorit mult să imprim pe piele în piele Coloana Infinitului, în primul rand ca omagiu adus eroilor  gorjeni care au luptat în primul Război Mondial“. Tânărul şi-a tatuat şi lupul dacic, dar şi un chip de dac. „Portretul dacului ne aduce aminte de originea noastră, iar lupul dacic l-am adăugat în completarea portretului“, povesteşte tânărul.„Am făcut tatuajele în Italia, artistul fiind un român de-al nostru, Şerban Marius Dorin, pasionat şi el de istorie, cu o experienţă de aproape 24 de ani în domeniul tatuajelor. Toată lucrarea a durat cinci ore şi jumătate, cu mici pause, deoarece sunt fumător“, adaugă Ionuţ.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net