Și-a tăiat urechile ca să semene cu un papagal! Cum arată acum

papagal.jpg

papagal
Un bărbat a făcut o adevărată pasiune pentru papagalii lui
foto: Getty

Un bărbat în vârstă de 56 de ani s-a atașat atât de mult de prietenii lui înaripați încât și-a dorit foarte mult să semene cu ei. S-a tatuat, și-a făcut diverse modificări la nivel facial, iar cea mai recentă intervenție a constat în tăierea urechilor.

Ted Richards este obsedat de Ellie, Teaka, Timneh, Jake și Bubi, cei cinci papagali ai lui. Bărbatul și-a tatuat până și globurile oculare pentru a le semăna și are, în total, 110 tatuaje și 50 de piercinguri. Mai mult, acesta și-a despicat limba și și-a tăiat loburile urechilor, potrivit mirror.co.uk.

Iată cum arată bărbatul

ted_richards.jpg

ted richards
Ted Richards (56 de ani) vrea să arate cât mai mult ca papagalii lui
foto: Mirror

 

După ce și le-a tăiat, Ted i-a oferit loburile urechilor unui prieten, care, susține el, ar fi apreciat gestul. Acum, bărbatul este foarte încântat de rezultatul intervenției chirurgicale: „Cred că arată cu adevărat minunat. Îl iubesc (noul look, n.r.). Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Sunt atât de fericit încât este ireal, nu mă pot opri din privit în oglindă”, a declarat el.

ted_richards_2.jpg

ted richards
Bărbatul și-a tatuat până și globurile oculare
foto: Mirror

 

În trecut, Ted a lucrat la o fabrică de pantofi, iar primul tatuaj și l-a făcut în anul 1976. Între timp, a ajuns să își acopere aproape întregul corp în desene. Acum, bărbatul în vârstă de 56 de ani caută noi modalități pentru a semăna cu papagalii, inclusiv o intervenție prin care să își transforme nasul într-un cioc. 

Loading...
 
 

Citește și

  • piercing în sfârc, vedetele Hollywood

    Vedetele de la Hollywood își fac piercing-uri peste tot: în sfârcuri, în zona genitală, în nas sau în urechi. Divele de peste Ocean le consideră extrem de atrăgătoare şi le etalează cum au ocazia. Britney Spears, Amber Rose şi Christina Aguilera şi-au împodobit cele mai ascunse părţi ale corpului cu piercinguri îndrăzneţe!

  • joel miggler gauri in fata

    Joel Miggler are 22 de ani și ceea ce îl face special este o dependeță absolut ciudată. Tânărului îi place să își facă tuneluri în față și are în prezent 11 găuri pe chip. Cele mai mari sunt în obraz, având un diametru de 34 de mm. Bărbatul a început să aibă această obsesie la vârsta de 13 ani, când și-a făcut primul piercing. De atunci, Joel a prins gustul acestei „arte" și nu se mai poate opri.

  • Un zgomot îngrozitor în puterea nopţii! Bill şi Maya Donnelly, un cuplu din Arizona, SUA, se trezesc speriaţi din somn.

  • piercing delia matache look nou

    Primăvara vine cu schimbări de look pentru o celebră cântăreaţă de la noi! Şi-a făcut şuviţe de culoare verde, iar acum şi-a şocat fanii cu noua ei ispravă. Delia matache, căci despre ea este vorba, şi-a pus piercing în nas.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1