Și-a scos virginitatea la vânzare pentru un iPhone

Ultima actualizare:

O tânără de 17 ani a avut parte de o experiență traumatizantă după ce și-a scos la vânzare virginitatea pentru un telefon.

Tânără îşi dorea foarte mult cel mai nou smartphone de la Apple, aşa că a publicat o ofertă  pe un forum, acolo unde a anunţat că este dispusă să îşi vândă virginitatea celui care îi va oferi un iPhone 8, potrivit mirror.co.uk.

A înaintat chiar şi o sumă de bani: 2.500 de euro. Însă, din fericire pentru ea, a primit doar o... lecţie de viaţă! Anunţul a fost "interceptat" de o vloggeriţă, care are propriul show în China, iar aceasta a invitat-o pe adolescentă la un ceai, acolo unde i-a explicat de ce este total greşit pentru a face acest pas.

Totuşi, fata nu a renunţat la ideea sa şi a continuat să caute un bărbat dispus să îi ofere telefonul dorit, pentru a se culca cu el. Dar nici vloggeriţa nu s-a lăsat mai prejos şi s-a dat drept un potenţial client, ademenind-o pe adolescentă la un hotel, acolo unde, într-o cameră, fata era aşteptată de... patru bărbaţi.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net