Și-a salvat iubita de la moarte, în timpul atentatelor din Paris

Ultima actualizare:

    Cuplul se afla în sala Bataclan atunci când jihadiștii au început să împuște mulțimeaFoto: Arhiva personală
Cuplul se afla în sala Bataclan atunci când jihadiștii au început să împuște mulțimeaFoto: Arhiva personală

Un britanic a devenit un adevărat erou pentru iubita lui. Cuplul se afla la concertul trupei americane Eagles of Death Metal, la sala Bataclan din Paris, atunci când teroriștii au început să tragă în mulțime. Vineri (13 noiembrie) și-au pierdut viața 132 de persoane, iar alte 350 au fost rănite, în urma atentatelor teroriste care au avut loc în Franța.

Michael O’ Connor este un tânăr din South Shields (Marea Britanie). El se afla la Paris cu iubita lui de origine franceză, Sara Badel Craeye, la concertul care a avut loc în sala Bataclan din Paris. A fost sigur că va muri atunci când teroriștii au început să tragă orbește în fanii veniți la spectacol. În sala Bataclan și-au pierdut viața aproximativ 80 de persoane.

Michael a povestit cu exactitate cum s-a desfășurat întraga scenă oripilantă de la Bataclan, scrie unilad.co.uk. Bărbatul a văzut doi teroriști intrând în sala de spectacole care au început să tragă la întamplare în mulțime. Jihadiștii le-au ordonat oamenilor să se întindă pe jos apoi i-au executat.

Michael O’ Connor i-a spus iubitei lui că o iubește, fiind foarte sigur că va muri, dar Sarha i-a spus „nu vom muri aici”.

Bărbatul a culcat-o la pământ pe iubita lui și s-a pus peste ea, în speranța că vor trage în el și nu în Sara.

„Erau oameni care mă călcau în picioare și mă gândeam că dacă vor trage din nou în mulțime mă vor nimeri și pe mine așa că am luat-o pe iubita mea, am culcat-o la pământ și m-am pus peste ea. Erau mulți oameni răniți în jurul nostru, dar erau și persoane moarte. Chiar credeam că voi muri”, a declarat Michael O’ Connor.

Din fericire, cuplul a scăpat cu viață din iadul care s-a dezlănțuit la Bataclan. Britanicul a descris atentatul de la sala de concerte ca pe un „masacru". Michael și Sara au stat culcați la pământ timp de mai bine de o oră, până când autoritățile franceze au pornit asaltul asupra clădirii.

„Bărbații care ne-au atacat nu erau musulmani, nici măcar nu se pot numi oameni. Nu lăsați tragedia asta să ne separe, asta este exact ce își doresc animalele astea să facem”, a mai spus el.

Înregistrare video din sala Bataclan

Atentatele de la Paris, în imagini

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net