Și-a pus silicoane pe bani puțini în Turcia și a fost resuscitată pe masa de operație! Când s-a trezit, medicii nu i-au spus adevărul

Ultima actualizare:

    Lisa MacDonald a ajuns la spital în stare critică, la trei săptămâni după operațieFoto: thesun.co.uk
Lisa MacDonald a ajuns la spital în stare critică, la trei săptămâni după operațieFoto: thesun.co.uk

Poveste șocantă! O femeie din Marea Britanie a vrut să își îndeplinească un vis și și-a făcut cadou o operație estetică. Lisa MacDonald, în vârstă de 47 de ani, a rămas cu dureri severe și vânătăi la piept după intervenția chirurgicală suferită, dar inițial a crezut că așa se simte toată lumea după o astfel de procedură. Ea și-a pus silicoane și și-a făcut liposucție în aceeași zi.

Întorcându-se acasă, s-a infectat grav, făcând septicemie, care i-a pus serios viața în pericol. Lisa a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au descoperit că fusese resuscitată în timp ce se afla în Turcia, potrivit The Sun.

„Au descoperit că aveam coastele complet fracturate. Au spus că este un semn clasic al resuscitării. Chirurgii mi-au făcut compresii toracice. Este greu de crezut că am murit și nimeni nu mi-a spus ”, a declarat femeia.

Implanturile folosite, interzise în Europa

Pentru pachetul de intervenții estetice pe care și le-a făcut, Lisa MacDonald a plătit 2.800 de euro în Turcia, un preț foarte mic pentru astfel de operații. Primul semn că ceva nu este în regulă a fost de când a ajuns la clinică, în luna septembrie:„Arăta ca ceva din lumea a treia. Era frig și întuneric și podeaua era acoperită cu foi. Patul arăta de parcă ar fi fost pavat din scânduri de lemn și legat cu niște frânghii vechi. Era înfricoșător, dar plătisem așa că am simțit că trebuie să o fac. Când am ieșit din operație, eram în agonie. Mă durea pieptul incredibil de tare și mă străduiam să respir. Ne-au pus într-o cămăruță și ne-au lăsat acolo. Nu am avut nici o ameliorare a durerii, nici o consultație, nici măcar lichide nu mi-au dat. Nici nu puteam să cobor din pat, Am vomitat, dar nimeni nu a venit să facă curățenie. Am crezut că voi muri. Habar n-aveam că, de fapt, deja o făcusem."

La trei săptămâni după aceea, Lisa a leșinat acasă și a fost dusă de urgență la spitalul Wexham Park din Slough. Medicii i-au spus că este septicemie și că are 12 ore de trăit dacă nu îi îndepărtează implanturile. Ulterior a aflat că au fost interzise în Marea Britanie și Europa.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net