Și-a pus iubitul de 14 ani să-i ucidă mama și sora. Ce a făcut apoi întrece orice imaginație

Ultima actualizare:

    Doi copii au pus la cale un asasinat dublu
Doi copii au pus la cale un asasinat dublu

Doi adolescenți de 14 ani au dat dovadă de o cruzime inimaginabilă. Au pus la cale o crimă dublă care i-a lăsat fără glas pe toți cei care au aflat despre fapta lor.

Elizabeth Edwards, în vârstă de 49 de ani, și fata ei, Katie, de 13, au fost înjunghiate cu sânge rece de către iubitul celeilalte fiice, Kim, de doar 14 ani. Kim și Lucas (14 ani) au pus la cale un plan de-a dreptul malefic. Totul s-a petrecut în comitatul Lincolnshire din Anglia, iar crimele s-au petrecut din gelozie.

Kim a declarat că a recurs la un asemenea gest pentru că mama o iubea mai mult pe sora ei, pe care o numea “înger”. Mai mult, adolescenta a recunoscut că îi purta pică femeii care i-a dat viață, încă de când avea șase ani, pentru că a pălmuit-o peste față într-un loc de camping.Kim și Lucas au adoptat o mentalitate de tipul Bonnie și Clyde, notează Daily Mail, adică ei împotriva tuturor, iar acest lucru a dus la una dintre cele mai odioase crime din istoria Marii Britanii. După ce și-a omorât mama, fata a spus că a scăpat de cea mai mare problemă care o arunca în depresie.Când a fost chestionată de oamenii legii, copila a spus: “Încă de când eram mică, nu m-am înțeles cu mama. Știam că o favorizează pe sora mea. Chiar dacă spunea că nu, știam că minte. Stăteau mereu de vorbă, iar la fiecare ceartă, Katie (sora ei n.r.) îi lua partea mamei. De fiecare dată când încercam să vorbesc cu Katie, îmi spunea să tac, dar se aștepta ca eu să-i ascult toate problemele. Lui Lucas nu-i place când mă vede supărată și din această cauză nu le plăcea pe mama și pe sora mea. Am scăpat de cea mai mare problemă a depresiei mele, mama. A fost o ușurare. Mama nu trebuie să mai aibă de-a face cu accesele mele sinucigașe, iar sora mea nu are de trecut printr-o mare durere”.


    Lucas și Kim, adolescenții criminaliFoto: arhivă personală
Lucas și Kim, adolescenții criminaliFoto: arhivă personală

Planul adolescenților criminali era ca fiecare dintre ei să omoare pe una dintre cele două, iar apoi să ia mai multe pastile cu alcool, pentru ca polițiștii să găsească toate cele patru trupuri fără suflare. În cele din urmă, Lucas a fost cel care le-a înjunghiat pe mama și sora iubitei sale cu un cuțit de bucătărie.Totul s–a desfășurat apoi ca și cum nimic grav nu s-ar fi întâmplat. Kim și Lucas au făcut baie împreună, au băut, au făcut sex și s-au uitat la trei filme din seria “Twilight”, în timp ce mâncau dulciuri. Au vrut să se sinucidă, ba chiar au lăsat și un bilet de adio, dar această parte a planului nu a mai fost pusă în aplicare.Totul s-a petrecut în 2016, atunci când cei doi tineri au primit o pedeapsă de 20 de ani. Zilele acestea, sentința le-a fost redusă la 17 ani și jumătate, iar identitățile lor au fost făcute publice.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net