Şi-a pictat pe buze pe prinţul Harry şi Meghan sărutându-se

nunta printul Harry, Meghan Markle

nunta printul Harry, Meghan Markle
Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în urmă cu o săptămână, la castelul Windsor
Foto: Guliver splashnews

Şi-a pictat pe buze o scenă de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Jazmina Daniel, o talentată makeup artist din Australia, a reuşit această uimitoare performanţă.

Şi-a pictat pe buze pe prinţul Harry (33 de ani) şi soţia sa, Meghan Markle (36 de ani) în timp ce se sărutau cu foc la nunta lor. Jazmina este atât de talentată, încât a pictat scena în detaliu.

buze nunta printul Harry, Meghan Markle

buze nunta printul Harry, Meghan Markle make up artist Jazmina Daniel
Buzele pictate prezintă în detaliu scena sărutului de la nuntă
Foto: Instagram
A reuşit să picteze până şi trandafirii albi, bujorii şi toate celelalte flori care decoarau Capela St. George. Jazmina a arătat lumii că este cu adevărat o artistă fără egal în domeniul machiajului. Şi-a pictat pe buze pe prinţul Harry şi Meghan sărutându-se, fiindcă este o mare admiratoare a lor. Însă celebra makeup artist, care lucrează în Los Angeles, poate să facă şi alte picturi complicate. Nu lipseşte nimic din portretul prinţului Harry şi al lui Meghan. Se poate vedea bine pe buze şi buchetul ei, dar şi rochia de mireasă Givenchy de 265.000 de dolari. Şi-a pictat pe buze scena de nuntă cu ajutorul mai multor rujuri în nuanţe diferite.

Jazmina Daniel, pictura buze

Jazmina Daniel, pictura buze
Jazmina Daniel e celebră pentru picturile pe care şi le face pe buze
Foto: Instagram
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1