Și-a omorât prietenul în bătaie, pentru că așa se face în filmul ”Fast and Furious”

Ultima actualizare:

    Maithem Alfuraiji este victima unui crez din filmul ”Fast and Furious”facebook
Maithem Alfuraiji este victima unui crez din filmul ”Fast and Furious”facebook

Un adolescent și-a omorât prietenul în bătaie, fiind influețat de crezul filmului ”Fast and Frurious: plimbă-te sau mori”. Mai mult decât atât, acesta a înregistrat țipetele prietenului său, care îl implorau să se oprească pentru că îi face rău, și le-a publicat pe contul său de Snapchat.

Un adolescent este acuzat de crimă, după ce a publicat înregistrarea în care prietenul său țipa din toți plămânii să se oprească, dar și fotografii cu hainele sale pline de sânge pe Snapchat. Poliția din Escondido, California, a dezvăluit detalii șocante din ancheta împotriva lui Salvador Alejandro Sanchez (19 ani), acuzat că și-a ucis prietenul, Maithem Alfuraiji (20 de ani).


    Maithem Alfuraiji a murit după ce a fost bătut cu brutalitate de prietenul săufacebook
Maithem Alfuraiji a murit după ce a fost bătut cu brutalitate de prietenul săufacebook

După ce autoritățile au ascultat mărturisirile șocante ale lui Salvador, judecătorul a decis că va fi judecat ca un criminal. Cazul terifiant a avut loc pe 27 aprilie, când Sanchez și Alfuraiji, prieteni buni din copilărie, au consumat alcool în exces și au fumat marijuana. Se pare că Sanchez s-a confesat prietenului lui că este extrem de frustrat pentru că a absolvit liceul și încă este nevoit să lucreze pentru compania tatălui său.

Cei doi au mers în parc să bea și să fumeze, locul în care Aljuraiji și-a găsit și sfârșitul. Sanchez este luptător de wrestling și le-a spus polițiștilor că doar din câteva mișcări l-a doborât pe acesta. La un moment dat, Sanchez și-a scos telefonul și a înregistrat plânsetele victimei, pe care le-a publicat pe Snapchat. Pe înregistrare se aude vocea lui Sanchez care țipa ”spune de ce plângi” și ”spune ce ai făcut”, potrivit Daily Mail.

Sanchez le-a spus polițiștilor că l-ar fi lăsat pe Alfuraiji în pace, dacă nu era de acord cu lupta și le-a explicat întreaga teorie, conform lui Van Diesel din filmul ”Fast and Furious”.

”El are un crez bazat pe un film din seria Fast and Furious- plimbă-te sau mori” și trebuie să rămâi loial până la sfârșit, inclusiv până la moartea”, a mărturisit detectivul John Odonnell. După înfiorătoarea crimă, Sanchez și-a sunat un prieten și i-a cerut ajutorul, el neavând mașină. Respectivul prieten a rămas șocat când a văzut cum bagă trupul plin de sânge în portbagaj, dar, totuși, a urmat instrucțiunile lui Sanchez de a duce trupul neînsuflețit la 20 de mile de locul faptei. Deținătorul mașinii nu a spus nimic, până când nu a fost contactat de poliție, dar nu este încă cercetat.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net