Și-a obligat soția să meargă dezbrăcată pe stradă! Motivul incredibil

dezbracata.jpg

dezbracata
Deși femeia a ieșit pe stradă în prosop, bărbatul i l-a smuls în scurt timp, lăsând-o complet goală
foto: captură video

Majoritatea bărbaților căsătoriți vor să protejeze cât mai mult imaginea soțiilor lor, iar unii dintre ei chiar se supără atunci când își văd nevestele îmbrăcate sumar în public. Pe de altă parte, un bărbat a făcut exact contrariul.

Și-a scos soția în stradă îmbrăcată doar cu un prosop, iar la scurt timp i l-a confiscat. În tot acest timp, el mergea la un pas în spatele ei, filmând-o. Videoclipul a făcut înconjurul internetului, iar utilizatorii rețelelor sociale au fost revoltați când au văzut imaginile.

A umilit-o în public

Totul a început atunci când bărbatul a descoperit câteva mesaje pe telefonul soției lui. Se pare că aceasta vorbea cu alți bărbați, cărora le trimitea mesaje indecente și chiar poze cu ea dezbrăcată. Iată traducerea discuției dintre ei doi, atunci când femeia mergea dezbrăcată pe stradă.

El: „Haide. Haide. Cooperează, târfo! Arată ce ești, așa de frumoasă și minunată. E o târfă. Haide. Haide. Haide. Spune «Bună!» la cameră și explică de ce faci asta. Dă-ți prosopul jos și plătește prețul pentru rușinea pe care o simt după ce ți-am spus cât de frumoasă ești și că am vrut să alcătuiesc o familie cu tine, și, între timp, tu vorbeai cu șapte bărbați.”

Ea: „Dar nu ca să fac sex cu ei.”

El: „Ah, uau, nu ca să faci sex! Conversațiile despre săruturi, cu «dragoste», «iubire» și toate alea, poze și toate alea.”

Ea: „Asta nu are nimic de-a face (cu sexul, n.r.).”

El: „Da, nu are nimic de-a face. Oamenii vor spune dacă are de-a face, prin comentarii când public ăsta (videoclipul, n.r.), pentru că tu negi. Îl voi publica.”

Ea: „De ce?”

El: „Pentru că spui că nu are nimic de-a face. Și dacă tot spui că nu are nimic de-a face, dă-ți jos prosopul. Vei plăti prețul ca o curvă, chiar acolo în gunoi. Dacă ești o curvă, pozează ca o curvă. Pozează cu gunoiul tău, pozează cu gunoiul tău.”

Filmarea se oprește în momentul în care femeia încearcă să se ascundă cu prelata de pe o motocicletă. Internauții care au văzut imaginile au fost revoltați. „Nu știu ce a făcut și nu îmi pasă. Nimeni nu merită să fie umilit așa”, a comentat unul dintre ei.

Loading...

Citește și

  • dezbracata pe strada

    Un model s-a plimbat dezbrăcat de la brâu în jos pe străzile din Hong Kong, în China. Secretul femeii constă în faptul că o artistă talentată, pe nume Sandra Bakker, i-a picat o pereche de blugi pe corp, care par atât de reali încât nimeni nu îşi dă seama că blonda este dezbrăcată.

  • Prezenţă bizară în ziua de Bobotează pe străzile din centrul municipiului Suceava. O femeie în jurul vârstei de 40 de ani a fost filmată de un şofer în timp ce se plimba goală puşcă, în ciuda faptului că temperatura exterioară era de aproximativ minus 5 °C.

  • regina elisabeta a iia

    Miercuri (9 septembrie) se împlinesc nu mai puțin de 63 de ani de monarhie a Reginei Elisabeta a II-a. Cu această ocazie, un artist a vrut să îi aducă un tribut neobișnuit și a realizat o pictură în care aceasta apare dezbrăcată de la brâu în jos.

  • daniela crudu dezbracata

    Cruduța nu se dezminte! Focoasa brunetă a dansat lasciv în emisiunea lui Dan Capatos și a încins imaginația bărbaților cu ținuta sumară pe care a purtat-o. Daniela Crudu (26 de ani) a venit aproape dezbrăcată la „Un show păcătos” și i-a lăsat mască pe cei prezenți. Bruneta s-a îmbrăcat într-o rochie albă cu paiete, extrem de scurtă, cu o aplicație în formă de clopot.