Şi-a montat penis bionic, dar e tot virgin la 48 de ani

Ultima actualizare:

    De când  este 100%  mascul, Lee  a simţit că  trebuie să  rămână „virgin”  pentru femeia  potrivităFoto: Guliver/ Rexfeatures
De când este 100% mascul, Lee a simţit că trebuie să rămână „virgin” pentru femeia potrivităFoto: Guliver/ Rexfeatures

Lee Carter, 48 de ani, îşi face reclamă peste tot zicând că e „cel mai bun amant din lume”, pentru că ştie ce vor femeile. Şi cu toate că şi-a montat un penis de ultimă generaţie, nu şi-a găsit o iubită de aproape opt ani.

Britanicul a trăit timp de 40 de ani ca femeie. Se numea Lisa şi de la 12 ani a simţit că este bărbat într-un trup de femeie. A strâns bani şi într-un final, la 40 de ani, a început procedurile de schimbare de sex. A reuşit să obţină o finanţare pentru Sistemul de Sănătate britanic şi de patru ani este „100% bărbat”.„Cât am fost femeie nu suportam să mă atingă vreun bărbat pentru că mă simţeam eu însuşi bărbat. Aşa că am început procedurile de schimbare de sex ca virgină. Culmea e că şi după ce am devenit bărbat şi funcţionez ca orice mascul normal nu am găsit o parteneră care să mă dezvirgineze”, a declarat Carter pentru The Sun.

„Sunt cel mai bun amant din lume pentru că ştiu exact ce îşi doreşte o femeie în pat, dar din cele peste 1.000 de anunţuri date la matrimoniale nici unul nu s-a dovedit a fi de succes. Sunt patron. Am o firmă de curăţenie şi peste 20 de angajaţi, dar nici o femeie nu şi-a dorit să mă cunoască mai bine. Mă păstrez pentru femeia perfectă şi sunt convins că o să mă însor la anul”, a mai explicat femeia devenită bărbat.Din 2009 are voce groasă, de bărbat, din 2011 şi-a montat testicule de silicon şi din aprilie 2012 are un penis bionic. Acesta intră în erecţie cu ajutorul unei pompe implantate. Aceasta măreşte volumul organului sexual cu o simplă apăsare de buton.


    De la 12 ani, Lisa şi-a  dat seama că e bărbat  în trup de femeie Foto: Guliver/ Rexfeatures
De la 12 ani, Lisa şi-a dat seama că e bărbat în trup de femeie Foto: Guliver/ Rexfeatures
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net