Și-a înregistrat doctorii în timpul operației, iar ce a descoperit l-a șocat VIDEO

Ultima actualizare:

    Pacientul și-a înregistrat doctorii în timp ce se afla sub anesteziefoto: captură video
Pacientul și-a înregistrat doctorii în timp ce se afla sub anesteziefoto: captură video

Un pacient al unui spital din Virginia, Statele Unite, și-a înregistrat doctorii în timp ce el se afla sub operație. Acesta și-a lăsat telefonul deschis pentru a înregistra audio conversațiile medicilor, de teamă că ar putea pierde informații importante în ceea privește procesul de recuperare, însă ceea ce a auzit pe înregistrări l-a revoltat profund.

Bărbatul, a cărui identitate a fost păstrată anonimă, și-a lăsat telefonul mobil să înregistreze conversațiile medicilor lui în timp ce acesta suferea o operație de colonoscopie. După intervenție, bărbatul a ascultat înregistrările iar ceea ce au discutat doctorii în timpul în care el se afla sub anestezie l-a șocat, informează metro.co.uk.

Pe înregistrarea audio, bărbatul a auzit medicul anestezist Tiffany M. Ingham purtând o conversație cu ceilalți doctorii în care se amuza pe seama penisului acestuia. Medicul nu știa de faptul că discuția este înregistrată și i-a transmis un mesaj bărbatului aflat în operație, pe care nu s-a așteptat ca acesta să îl audă mai târziu: „La cinci minute după ce am vorbit cu tine înainte de operație, am vrut să îți dau un pumn în față pentru a te îmbărbăta puțin”, a spus aceasta.

Ascultă conversația dintre medici

Mai mult, atunci când o asistentă medicală i-a adus la cunoștință doctoriței că bărbatul avea o iritație în zona inghinală, aceasta a avertizat-o să nu atingă zona pentru că s-ar putea „molipsi de sifilis pe mână sau ceva de genul acesta”, conform spuselor ei. Apoi a adăugat că „probabil este vorba doar de tuberculoză în penis”, încercând să o liniștească pe aceasta.

Un alt medic s-a implicat în discuțiile batjocoritoare, spunând că îl vor mânca pe pacient la cină. După ce a ascultat înregistrările, bărbatul a intentat imediat un proces împotriva medicilor pentru defăimare și malpraxis. În  urma acestuia, medicul Tiffany M. Ingham a trebuit să plătească suma de aproximativ 500.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net