Inedit! Şi-a făcut pardoseală din 7.500 de monede

Ultima actualizare:

    Kelly Graham a stat în genunchi trei săptămâni ca să fixeze în podea bănuţii
Kelly Graham a stat în genunchi trei săptămâni ca să fixeze în podea bănuţii

A ştiut să îşi umple timpul petrecut în casă într-un mod unic. Kelly Graham, de 43 de ani, din Los Angeles, SUA, a aranjat cu atenţie 7.500 de monede din cupru în holul casei după ce a spart puşculiţa.

Kelly Graham este patroana magazinului Camias Jewelry Designs, din Los Angeles. Femeia de 43 de ani s-a gândit să îşi spargă puşculiţa şi când a văzut câte monede a strâns a hotărât să îşi redecoreze casa. Problema a fost că nu i-au ajuns pentru a umple holul casei aşa cum şi-a dorit şi a trebuit să facă mai multe drumuri la bancă pentru a avea cele 7.500 de monede necesare să creeze o pardoseală unică în lume. Majoritatea monedelor folosite de ea sunt din 1910. ”Am făcut întâi turnuleţe de monede de acelaşi fel, le-am pus pe toate cu stema în sus şi m-am apucat de treabă. Toată lucrarea m-a costat 100 de dolari”, a declarat ea pentru The Sun.

 ”Se curăţă foarte uşor cu mopul!"

Kelly Graham a folosit monede din cupru, cu grade diferite de uzură
Kelly Graham a folosit monede din cupru, cu grade diferite de uzură

Kelly a creat pardoseala în urmă cu cinci ani, dar abia recent şi-a postat realizarea pe reţelele sociale pentru că voia să le dea idei oamenilor care se plictiseau în case pe perioada carantinei impuse de epidemia de coronavirus, care a făcut peste 95.000 de victime în SUA. Kelly Graham a fost apreciată de 241.000 de persoane din întreaga lume după ce a fost promovată de artista de origine mexicană Kat Von D. Femeia a povestit că a folosit un lipici cu silicon extrem de eficient pentru a fixa monedele. La cinci ani după ce a realizat pardoseala ea povesteşte că ”se curăţă foarte uşor cu mopul, folosind detergenţi de podea şi nici o monedă nu s-a desprins, chiar dacă holul este camera pereferată de joacă a copiilor mei”. Şi pentru că mulţi ar dori să îi urmeze exemplul, crezând în superstiţiile că o podea cu bani aduce belşug în casă, Kelly Graham a început să dea meditaţii pe reţelele sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net