Inedit! Şi-a făcut pardoseală din 7.500 de monede

foto_front_mare.jpg

Kelly Graham a stat în genunchi trei săptămâni ca să fixeze în podea bănuţii

A ştiut să îşi umple timpul petrecut în casă într-un mod unic. Kelly Graham, de 43 de ani, din Los Angeles, SUA, a aranjat cu atenţie 7.500 de monede din cupru în holul casei după ce a spart puşculiţa.

Kelly Graham este patroana magazinului Camias Jewelry Designs, din Los Angeles. Femeia de 43 de ani s-a gândit să îşi spargă puşculiţa şi când a văzut câte monede a strâns a hotărât să îşi redecoreze casa. Problema a fost că nu i-au ajuns pentru a umple holul casei aşa cum şi-a dorit şi a trebuit să facă mai multe drumuri la bancă pentru a avea cele 7.500 de monede necesare să creeze o pardoseală unică în lume. Majoritatea monedelor folosite de ea sunt din 1910. ”Am făcut întâi turnuleţe de monede de acelaşi fel, le-am pus pe toate cu stema în sus şi m-am apucat de treabă. Toată lucrarea m-a costat 100 de dolari”, a declarat ea pentru The Sun.

 ”Se curăţă foarte uşor cu mopul!"

detaliu_front_podea.jpg

Kelly Graham a folosit monede din cupru, cu grade diferite de uzură

 

Kelly a creat pardoseala în urmă cu cinci ani, dar abia recent şi-a postat realizarea pe reţelele sociale pentru că voia să le dea idei oamenilor care se plictiseau în case pe perioada carantinei impuse de epidemia de coronavirus, care a făcut peste 95.000 de victime în SUA. Kelly Graham a fost apreciată de 241.000 de persoane din întreaga lume după ce a fost promovată de artista de origine mexicană Kat Von D. Femeia a povestit că a folosit un lipici cu silicon extrem de eficient pentru a fixa monedele. La cinci ani după ce a realizat pardoseala ea povesteşte că ”se curăţă foarte uşor cu mopul, folosind detergenţi de podea şi nici o monedă nu s-a desprins, chiar dacă holul este camera pereferată de joacă a copiilor mei”. Şi pentru că mulţi ar dori să îi urmeze exemplul, crezând în superstiţiile că o podea cu bani aduce belşug în casă, Kelly Graham a început să dea meditaţii pe reţelele sociale.

 

Loading...

Citește și

  • Dacă în timpul iernii am reuşit să ne umplem casa de pături, covoraşe şi lumânărele care să ne inspire căldură, acum este momentul să scăpăm de ele. Fiecare loc din casă poate fi cu uşurinţă modificat, astfel încât să reflecte un aer nou, primăvăratic. Desigur, ar fi ciudat să ne schimbăm mobila în fiecare sezon, dar putem să adăugăm un plus de culoare decorului. Iată 10 trucuri ieftine prin care îţi poţi „înveseli” casa!

  • dulap sifonier organizare casa camin

    Nu există o rețetă standard pentru organizarea căminului. Indiferent ce strategie aplici, aceasta trebuie să se îmbine armonios cu stilul tău de viață, obiceiuri și gusturi. Dar există niște recomandări, care pot mări eficiența oricărui astfel de sistem și care te ajută să economisești timp, bani și nervi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1