Şi-a bătut copilul cu bestialitate dintr-un motiv incredibil

hbvuyvytc.png

femeie copil batut fost sot rusia
Femeia și-a bătut copilul de doar doi ani pentru a se răzbuna pe fostul soț
Foto Daily Mail
Citeste tot despre: 

O mamă din orașul Rostov pe Don, din sud-vestul Federației Ruse, s-a filmat în timp ce își bătea copilul în vârstă de doar doi ani. Imaginile îl sirprind pe micuț cum își acoperă fața pentru a se apăra de loviturile femeii. Se pare că femeia a recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe fostul soț.

Poliția rusă investighează acum cazul femeii filmată în timp ce părea să-i aplice o corecție copilului de doar doi ani pentru a se răzbuna pe fostul soț care i-a părăsit, relatează DailyMail.co.uk. Presa locală a anunțat că Tatiana, femeia violentă, și-a ieșit din minți după ce soțul ei a anunțat-o că vrea să divorțeze, ceea ce s-a și întâmplat. Tatiana a decis astfel să se filmeze în timp ce își bate propriul copil, pe Sasha, și să trimită materialul video fostului soț.

kbjhjvghgch.png

femeie copil batut fost sot rusia
Copilul este afectat și la nivel psihic de abuzurile mamei sale
Foto Daily Mail

Medicii au declarat că în ciuda faptului că Sasha a suferit violențe fizice destul de severe, acesta nu va rămâne cu vreo cicatrice. De asemenea, doctorii au observat că din cauza abuzurilor mamei sale, copilul a devenit timid și refuză să comunice cu adulții.

Loading...

Citește și