Şi-au umplut casa cu 350 de brazi şi 42.000 de globuri

Ultima actualizare:
Germanii au peste  42.000 de globuri  colorate şi 300  de instalaţii de pom
Germanii au peste 42.000 de globuri colorate şi 300 de instalaţii de pom

Germanii Thomas şi Susanne Jeromin, ambii de 53 de ani, din oraşul Rigeln, sunt candidaţii ideali pentru un loc în Cartea Recordurilor. Ei au cheltuit aproape 80.000 de euro pe 350 de brazi, 42.000 de globuri şi 300 de instalaţii electrice pentru a-şi umple casa cu spiritul Crăciunului.

Unii încă nici nu şi-au împodobit bradul, iar familia Jeromin a terminat deja de decorat întreaga lor casă. Şi când ai de împodobit 350 de brazi, cu 42.000 de globuri colorate, 300 de instalaţii electrice şi fel de fel de figurine alegorice trebuie să te apuci de decorat mult mai devreme. Thomas şi Susanne Jeromin (ambii 53 de ani) au început să îşi gătească locuinţa în straie de Crăciun încă de la finele lunii august. Au reuşit să termine de decorat abia zilele trecute, când şi-au deschis porţile casei şi i-au invitat pe toţi copiii din orăşelul Rigeln an der Wesser, Saxonia. ”Ne-am transformat casa într-un sanctuar al Crăciunului şi suntem mândri de asta. Nu am făcut asta peste noapte. Ne-au trebuit aproape 15 ani să strângem toate decoraţiunile de care avem nevoie şi încă mai cumpărăm. Probabil că am cheltuit până acum 80.000 de euro, dar Thomas încă mai cumpără figurine cu eroi Disney de pus în brazi”, a declarat Susanne Jeromin pentru BZ Berlin.


    Germanii au peste  42.000 de globuri  colorate şi 300  de instalaţii de pom
Germanii au peste 42.000 de globuri colorate şi 300 de instalaţii de pom

Apartamentul familiei Jeromin are 100 de metri pătraţi şi Susanne a insistat să decoreze inclusiv baia cu pomişori împodobiţi. Cuplul deţine în prezent recordul mondial pentru cea mai decorată casă de Crăciun încă de anul trecut când aveau 316 brazi. Însă tentativa de a-şi depăşi propria performanţă a eşuat pentru că nu au apucat să trimită documentaţia în timp util pentru a prinde ediţia din 2020 a Guinness Book of Records. Pentru familia Jeromin, Crăciunul este un bun prilej de a-şi pune în valoare talentele decorative. Ambii sunt consultanţi de design interior şi sunt fascinaţi de Sărbătorile de iarnă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net