Şi-a abandonat copilul pentru că era al amantului

Ultima actualizare:

    O femeie i-a ascuns sarcina soțului ei, deoarece copilul era al amantuluifoto: dailymail.co.uk
O femeie i-a ascuns sarcina soțului ei, deoarece copilul era al amantuluifoto: dailymail.co.uk

O femeie din Anglia a reușit cu succes să-i ascundă soțului sarcina ei, până în momentul când aceasta a născut. Ea şi-a abandonat nou-născutul pe scările locuinței unei vecine, pentru că bebelușul era al amantului și nu al soțului, cu care are un copil de șase ani.

Chiar dacă  Leigh-Anne Varley (36 de ani) i-a ascuns sarcina soțului ei, urciorul n-a mers de prea multe ori la apă. După ce a născut acasă, în baie, proaspăta mămică și-a lăsat copilul pe treptele unui bloc din apropierea locuinței ei. Din nefericire pentru ea, o vecină pe nume Janice Clish a sunat la poliție pentru a anunța că a găsit un nou născut pe treptele blocului ei. Femeia a dat de copil în miezul nopții, când și-a scos câinele la plimbare. 

După multe căutări și probe ADN, autoritățile au reușit să afle cine este adevărata mamă a copilului. Chiar dacă Varley a încercat să scape insistând că sub nicio o formă ”copilul nu îi aparține”, testele i-au dovedit contrariul. Într-un final, femeia a explicat ofițerilor de poliție motivul pentru care a recurs la un astfel de gest. Ea a mărturisit ofițerilor de poliție că nu a vrut ca să se despartă de soțul ei, alături de care urma să meargă într-o excursie la Disneyland. Ea a mai spus că și-a dorit foarte mult să plece în excursie, motiv pentru care a recurs la un astfel de gest. 

După ce a fost judecată în instanță pentru neglijență, femeia a fost închisă pentru 14 săptămâni. Janice Clish, femeia care a găsit bebelușul, a rămas surprinsă de faptul că Leigh-Anne Varley a primit o pedeapsă atât de mică. Ei nu i s-a părut normal ca femeia să plătească cu numai 6 luni de închisoare pentru o faptă atât de gravă, conform dailymail.co.uk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net