Sfâșietor! Și-a îngropat soția în rochie de mireasă, la câteva săptămâni de la nuntă

Ultima actualizare:

    Saima a murit la 30 de ani din cauza encefaliteiFoto: arhivă personală
Saima a murit la 30 de ani din cauza encefaliteiFoto: arhivă personală

La doar 29 de ani, un proaspăt mire din Marea Britanie, a fost nevoit să facă cel mai greu lucru din viața lui: și-a îngropat tânăra soție în vârstă de 30 de ani. La doar 16 de săptămâni de la nuntă, Michael și-a luat adio de la Saima, după ce aceasta a dus o luptă scurtă, dar intensă cu encefalita.

Ceea ce ințial părea doar o simplă răceală s-a dovedit a fi o boală care i-a adus moartea. La doar câteva zile de când a fost diagnosticată cu encefalită, tânăra soție a murit. Mike a anunțat că a luat decizia de a o îngropa pe femeia iubită în rochia de mireasă purtată în ziua lor specială. Mai mult, acesta a fost atât de șocat și de îndurerat încât nici nu a mai putut plânge, notează Daily Mail.

Saima a fost îngropată în rochie de mireasă
Saima a fost îngropată în rochie de mireasă

La câteva zile de când a fost dusă la Urgențe, inima femeii începuse să dea semne de oboseală, iar creierul deja i se umflase. Doctorii i-au spus lui Michael că singura modalitate de a o mai ține în viață este să o țină conectată la aparate. În doar o săptămână, la mai puțin de patru luni de la nuntă, viața lui Mike Herz a luat o turnură total opusă față de cea la care s-ar fi putut gândi vreodată. În loc să-și petreacă zilele alături de femeia vieții lui, aceasta a fost nevoit să o conducă la groapă.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net