În sfârșit s-au relaxat! Melania și Donald Trump s-au sărutat pe bune în public

h_53670614.jpg

melania trump, donald trump
Melania și Donald Trump s-au întâlnit cu simpatizanții lor din Ohio
foto: EPA

Reunirea cupului prezidențial la Casa Albă, după câteva luni în care Melania și Donald Trump au locuit separat, unul la New York și celălalt la Washington, a adus numai lucruri bune. Atitudinea celor doi în public s-a schimbat considerabil, iar cea mai recentă acțiune, în Ohio, a adus și un sărut pe bune.

Ei bine, da, Melania și Donald Trump s-au sărutat în public, lăsând în urmă lunile în care au părut mai degrabă un cuplu în pragul divorțului decât o familie în adevăratul sens al cuvântului. S-a întâmplat marți, 25 iulie, în Ohio, înaintea unui discurs al președintelui SUA în fața susținătorilor săi.

h_53670558.jpg

melania trump, donald trump
Melania și Donald Trump, primul sărut în public după multă vreme
foto: EPA

 

Se pare că recenta vizită în capitala iubirii, Paris, i-a vindecat pe Melania și pe Donald Trump de orice inhibiții și i-a ajutat să fie mai degajați în public. Gestul celor doi vine după luni întregi în care Melania i-a refuzat mâna soțului ei sau l-a privit dușmănos în timpul vizitelor oficiale în Asia și în Europa.

Mondeni de când se știu, obișnuiți să se afle sub lumina reflectoarelor, ba mai mult, căutând mereu atenția tabloidelor, Melania și Donald Trump și-au schimbat brusc atitudinea după ce omul de afaceri a câștigat alegerile prezidențiale din SUA. Specialiștii în limbajul trupului au analizat îndelung gesturile primei doamne și au ajuns la concluzia că lucrurile scârțâie rău în căsnicia ei.

melania3.png

donald trump melania trump casa alba
În urmă cu ceva timp, un episod în care Donald Trump a încercat să fie galant, dar Melania i-a retezat-o scurt
Foto: Getty Images

 

Iar faptul că Melania Trump a rămas la New York până la sfârșitul anului școlar, pentru a nu-i complica viața fiului ei Baron, n-a ajutat deloc.  Se pare că, până la urmă, n-a fost vorba decât despre o perioadă mai lungă de adaptare la noul statut.

Loading...
 
 

Citește și

  • melania trump

    Donald și Melania Trump au participat, în weekend, la nunta secretarului trezoreriei americane Steve Mnuchin. Prima doamnă a SUA a impresionat, ca de obicei, prin ținuta elegantă, dar mai ales cu silueta impecabilă, care ar fi umplut de invidie multe manechine tinere.

  • melania trump

    A fost nevoie ca Melania și Donald Trump să ajungă în orașul iubirii ca să fie mai degajați unul cu celălalt în public. Au fost inspirați, probabil, de povestea de dragoste incredibilă dintre președintele francez și soția acestuia, care nu fac deloc economie de gesturi tandre când ies în lume.