În sfârşit, Regina Elisabeta îi lasă tronul Prinţului Charles? A lipsit pentru prima oară în ultimii 15 ani de la un eveniment

Ultima actualizare:

    12 octombrie 2021. A avut nevoie de un baston pentru a participa la slujba de la Abaţia Westminster
12 octombrie 2021. A avut nevoie de un baston pentru a participa la slujba de la Abaţia Westminster

Regina Elisabeta a II-a (95 de ani) şi-a îngrijorat supuşii după ce a anulat vizita în Irlanda de Nord, din cauza unor probleme de sănătate. După ce a devenit văduvă la începutul acestui an, regina absentează pentru prima oară în ultimii 15 ani de la un eveniment public.

O întrebare arzătoare a cuprins întreg Regatul Unit: va abdica Regina? A venit timpul ca prinţul Charles, care împlineşte 73 de ani la 14 noiembrie, să fie încoronat alături de soţia lui, Camilla (74 de ani)? Ştirea că Regina va lipsi de la vizita din Irlanda de Nord s-a răspândit ca fulgerul în presa britanică, la doar o săptămână după ce Majestatea Sa a fost surprinsă la Abaţia Westminster mergând greoi, sprijinindu-se într-un baston.

Prinţul Philip s-a stins din viaţă la 9 aprilie, la un an după ce glumise în stilu-i caracteristic spunând că atunci când nu va mai fi ”cel mai mult îi va lipsi Reginei că nu va mai avea pe cine să se sprijine în timpul vizitelor oficiale”. 


    22 mai 2021. În ciuda vârstei înaintate,  Regina se ţinea  destul de bine
22 mai 2021. În ciuda vârstei înaintate, Regina se ţinea destul de bine

Şi-a anulat vizita în Irlanda de Nord

Conform Casei Regale britanice, doctorii reginei au insistat ca aceasta să ia o pauză de la atribuţiile regale. Regina trebuia să acorde statutul regal Castelului Hillsborough, de lângă Belfast, şi să petreacă două zile în delegaţie. Mulţi dintre supuşii ei au ajuns deja în Irlanda pentru a pregăti evenimentul care trebuia să aibă loc joi, la ora 16.00. A renunţat la această deplasare, nu a fost internată la spital şi nu a fost anunţat faptul că Regina ar suferi de vreo boală. Decizia doctorilor a venit joi, după ce Regina a stat în picioare mai bine de o oră în timpul unei recepţii de la Castelul Windsor.

Conform The Sun, Regina, Charles şi William au preluat mare parte din atribuţiile care îi reveneau lui Harry şi au avut parte de un an extrem de aglomerat. 


    Prinţul Charles (72 de ani)  şi soţia lui, Camilla (74 de ani),  vor urma pe tronul Angliei
Prinţul Charles (72 de ani) şi soţia lui, Camilla (74 de ani), vor urma pe tronul Angliei

Regina a fost operată la genunchi în 2003 şi simte dureri atunci când se schimbă vremea, dar din 2006 nu a lipsit de la nici un eveniment al Casei Regale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net