Sexy şi rea! Vrei să-ţi biciuieşti iubitul? Aici poţi să o faci cât te ţin mâinile...

Ultima actualizare:

    Biciurl şi costumaţia, din partea caseifoto 123rf
Biciurl şi costumaţia, din partea caseifoto 123rf

Vacanţa de sex este la modă în materie de turism în 2018. De aceea un hotel din Kiev, Ucraina, a venit cu o ofertă neobişnuită. Închiriază camerele decorate în stil gotic şi dotate cu fel de fel de instrumente de tortură pentru cuplurile amatoare de sado-masochism. Culmea, deşi s-a deschis săptămâna trecută hotelul Cherry Twins a anunţat că nu mai are camere disponibile până în luna iunie.

Au! Buf, poc, zdrang! Loveşte-mă, păleşte-mă, izbeşte-mă, tufleşte-mă! Cam aşa se aude de la recepţie când intri în clădirea destinată cuplurilor năbădăioase. Şi cum o partidă de tortură nu durează de obicei prea mult, patronii hotelului ucrainean au stabilit să închirieze camerele cu ora. Preţurile variază între 50 şi 70 de euro şi durata minimă de închiriere este de 3 ore. Pentru cei care au nevoie de ustensile suplimentare, pe lângă costumele de latex, sforile, cătuşele şi biciurile din camere, e bine de ştiut că acestea se pot închiria cu 5 sau 10 euro. Toate rezervările pot fi făcute sub protecţia anonimatului. Camarele tematice incluse în ofertă se numesc Budoarul Reginei, Haremul Arab, Salonul Medical, Sala de clasă, Camera de tortură sau sala gotică.

Toate ustensilele sunt sterilizate, cearşafurile sunt schimbate de cel puţin trei ori pe zi. Project managerul Elena Solovieva a explicat că singura regulă de aici este ca turiştii să aibă peste 21 de ani şi să nu se afle sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor. Accesul prostituatelor în hotel este strict interzis, însă, la cerere, pentru clienţii care nu vin cu partenera, e bine de ştiut că pot închiria o dominatoare cu tarife de peste 500 de euro pe oră. O surpriză din partea casei constă în diferite jucării erotice de ultimă generaţie care sunt puse la dispoziţia amatorilor de plăceri erotice extreme. Şi, pentru a evita „răzbunările conjugale” (cazuri în care soţiile abuzate îşi duc soţii să-i cotonogească profesionist) recepţionerul îio pune pe cvlienţi să semneze un contract prin care îşi asumă pe deplin responsabilitatea pentru rănile cu care se aleg pe durata şederii...


    Ce dacă acasă eşti cocoş, aici cântă găina!foto 123rf
Ce dacă acasă eşti cocoş, aici cântă găina!foto 123rf
image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net