Sexy-profa de istorie a întreținut relații intime cu cinci elevi! Cum a fost prinsă într-un final

fiona-viotti.jpg

Fiona Viotti
Fiona Viotti a întreținut relații intime cu mai mulți elevi
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Situație șocantă la o școală de elită din Cape Town, Africa de Sud! Fiona Viotti (30 de ani) este acuzată că a întreținut relații sexuale cu cel puțin cinci elevi de la Colegiul Bishop Diocesan. Tânăra este un fost model și sportivă de polo pe apă. Mai mult, tatăl ei a fost și el profesor de istorie în aceeași școală, iar bunicul ei, director.

Un băiat de 18 ani a avut curajul să spună adevărul, iar părinții lui au vorbit cu directorul școlii. Conducerea liceului a declanșat o anchetă și a descoperit că încă patru elevi au întreținut relații intime cu profesoara de istorie. Fiona Viotti a profitat de elevii ei timp de șase ani, în perioada 2013-2019, înainte și după ce s-a căsătorit. Tânăra nu a predat doar istorie la liceu, ci era și antrenoare de polo pe apă a băieților.  Profesoara și-a dat demisia, astfel că nu poate fi pedepsită de conducerea școlii, însă părinții copiilor vor să facă dreptate. 

profa-istorie.jpg

Fiona Viotta
Fiona Viotti era antrenoare de polo pe apă a băieților
Foto: Bishops Yearbook

Fiona Viotti devenise obsedată de unul dintre elevi

Se pare că Fiona Viotti își alegea „victimele” în mod strategic, astfel încât elevii să aibă vârsta consințământului sexual. Aventurile profei de istorie au avut loc înainte, dar și după ce s-a căsătorit cu Pablo (32 de ani). Femeia este acuzată că s-ar fi filmat în ipostaze obscene, iar videoclipurile ar fi circulat prin toată școala. Anchetatorii nu au putut să determine cui i-au fost trimise înregistrările în mod inițial. Pentru că a profitat de elevi și a încălcat codul de etică impus de SA Council of Educators, Fiona Viotti nu va mai preda vreodată. Cu toate acestea, școala nu poate lua nicio acțiune disciplinară, pentru că ea și-a dat demisia de la Colegiul Bishop Diocesan în octombrie. Nu a scăpat, însă, pentru că părinții copiilor vor să o dea în judecată. 

fiona-viotti2.jpg

Fiona Viotti
Profesoara este căsătorită
Foto: Facebook

 

Cel care a făcut public tot scandalul este un elev de 18 ani, care susține că a vrut să pună capăt relației cu Fiona, însă aceasta l-a obligat să nu o facă. Adolescentul a intrat în panică și le-a spus părinților lui tot ce s-a întâmplat. 

„La început a vrut și el, însă după puțin timp a devenit o victimă. Nu mai putea să scape de ea. Profesoara a fost cea care a inițiat totul. I-a dat mesaje și i-a spus să vină la ea acasă. La un moment dat băiatul s-a săturat de ea, dar profesoara nu îl lăsa în pace”, a declarat unul dintre părinții, potrivit Daily Mail. În urma acuzațiilor, profesoara a refuzat să comenteze incidentul. Avocatul ei a declarat că femeia a apelat la un psihiatru.

 

Citește și

Profesoară, arestată pentru că trimitea poze intime cu ea amantului din închisoare

Profesoara care a avut relaţii sexuale cu un elev de 11 ani, trimisă în judecată

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1