Semne rele prevestite de Luna Plină din 13 septembrie?

luna22-23-peglob-shutterstock_1242331480.jpg

Şamanii sud-americani cred că Luna Plină prevesteşte molime

Pentru prima oară în ultimii 13 ani, Luna Plină a picat într-o zi aducătoare de ghinion, 13 septembrie.

Ultima oară când a mai nimerit aşa şi i-a făcut pe superstiţioşi să scuipe de nenumărate ori în sân a fost în ianuarie 2006. În tradiţia popoarelor din America Latină, Luna Plină prevesteşte molime, războaie şi anunţă o perioadă tulbure în istoria comunităţilor.

În tradiţia niponă, Luna care a urcat pe cer la 19.31 a anunţat încheierea unui ciclu existenţial şi intrarea într-o nouă eră. Însă astrologii americani susţin că efectele rele produse de satelitul natural al Pământului sunt diminuate de faptul că în loc să avem de a face cu o ”Superlună” avem de a face cu o ”minilună”.

Şi asta pentru că satelitul s-a situat la 408.000 km de Terra şi, conform astronomilor, s-a aflat în zodia Peştilor fapt ce a atenuat considerabil manifestările nefaste asociate acestui fenomen ceresc.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • ziua de vineri 13 aduce ghinion

    Despre ziua de vineri 13 se spune că este o zi plină de ghinioane. Cei care cred că pot păți lucruri neplăcute în această zi au făcut chiar și o listă cu ce să nu faci să nu atragi vreo nenorocire.

  • bani

    Trăim într-o lume invadată de incertitudini! De aceea, observăm în jurul nostru că, deseori, rudele, prietenii și colegii noștri caută remedii miraculoase pentru a avea bucurii sau pentru a alunga ghinionul. Unele superstiții se transmit chiar din moși- strămoși în familie, altele prind contur în copilăria sau în adolescența noastră